Sermiyan Midyat ve Sinan Akçıl mekanda birbirine girdi!

Sermiyan Midyat ve Sinan Akçıl mekanda birbirine girdi!
Kristanna Loken'in doğum günü kutlaması için bir mekanda bulunan Sermiyan Midyat ile Sinan Akçıl birbirine girdi. Midyat sigara, Akçıl çatal fırlattı.

Hollywood yıldızı Kristanna Loken’ın doğum günü partisi için mekana gelen ikili, magazin muhabirlerinin içeri girmesi sonrasında tartışmaya başladı. Kameralardan rahatsız olan Sermiyan Midyat içeriye alınan muhabirler için, “Bunları kim içeri aldı, çabuk dışarı çıkarın” şeklinde bir çıkışta bulundu. Olumsuz yanıt alan ve gazetecilere sert tepki gösteren Midyat’a, Sinan Akçıl müdahale etti. İyice sinirlenen Midyat, elindeki sigarayı Sinan Akçıl'ın üzerine atınca işler kontrolden çıktı. Akçıl da elindeki çatalı Midyat’a doğru fırlattı. İkili arasında yaşanan gerginlik, mekanın güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle sakinleştirildi. Yaşanan olayın ardındın ikili mekandan uzaklaştırıldı.

Açıklama yaptı
Midyat yaşanan bu olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Akçıl’ın kendisine çatal fırlattığını söyleyen Sermiyan Midyat şu göndermede bulundu…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.