Şeyma Subaşı Demet Akalın'ın kardeşini mi kovdu! Şok tepki

Şeyma Subaşı Demet Akalın'ın kardeşini mi kovdu! Şok tepki
Demet Akalın TV8'de çalışan kardeşi Emir Çağ Adanur'un kovulmasından Şeyma Subaşı'nı tuttu. Güzel şarkıcı sosyal medyadan tepki yağdırdı.

Acun Ilıcalı ile olan eviliği kasım ayında sona eren ve kazandığı nafaka ile hala konuşulan Şeyma Subaşı şok bir suçlama ile gündeme geldi. Demet Akalın sosyal medyada kardeşinin Şeyma Subaşı tarafından kovulduğunu öne sürdü.

Şehit haberleri geldiği dönemde Acun Ilıcalı'nın o zamanki eşi olan Şeyma Subaşı'nı dans videosu sebebiyle uyardığını söyleyen Demer Akalın, bu durumdan kısa bir süre sonra kardeşinin işinden kovulduğunu yazdı. Acun Ilıcalı ile ilgili olarak aktif kullandığı Instagram hesabından ateş püskürdü.

İşte Demet Akalın'ın o yorumu;

demet akalın Emir Çağ Adanur


Ne şakasından bahsediyorsunuz hanımefendi!
"Şeyma'nı bomba patlarken dans videosu koydu diye uyarmıştım! 2 sene kablo taşıyarak emek verdiği TV8'den bir hafta sonra kovuldu! Ne şakasındanbahsediyorsunuz hanımefendi! Demek ki işe sokup çıkarmak sizin elinizdeydi. Yazık! Çocuğun psikolojisinin içine etmiştin olsun iyi niyet iyidir"

Yine de patrona küsmedik
Kardeşim TV8'den kovuldu olsun. Biz yine de patrona küsmedik bir bildiği vardır dedik. Kardeşimi de evladımı da gözümün önünden ayırmam emanet onlar bize yukarıdan!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.