Sibel Gökçe tecavüz iddiası sonrası 12 bin lira tazminat ödeyecek

Sibel Gökçe tecavüz iddiası sonrası 12 bin lira tazminat ödeyecek
İmparator lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses, kendisine tecavüz ettiğini öne süren eski oryantal Sibel Gökçe'ye açtığı davayı kazandı. Mahkeme Gökçe'nin Tatlıses'e 12 bin lira ödemesine hükmetti.

Geçtiğimiz yıllarda televizyon ekranlarında katıldığı Aramızda Kalsın isimli programa damga vuran ve herkesi şok eden Sibel Gökçe, 20 yaşında İbrahim Tatlıses tarafından tecavüze uğradığını öne sürmüştü. Ancak bu suçlamayı kabul etmeyen ve direkt mahkemeye giden İmparator lakaplu ünlü sanatçı, Gökçe'ye hemen tazminat davası açtı.
 


Toplamda 60 bin liralık dava

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre, Gökçe'nin açıklaması üzerine soluğu mahkemede alan Tatlıses, "İftira ve hakaret içeren bu asılsız ifadeleriyle onurum kırıldı, itibarım zedelendi. Ben kimseye tecavüz etmedim" diyerek Gökçe'yle birlikte TV kanalı, program yönetmeni ve yapımcısına 60 bin liralık tazminat davası açtı. Avukatı, hiçbir gerçekliği ve dayanağı olmayan bu çirkin ve asılsız iddia yüzünden müvekkilinin yaşantısının olumsuz yönde etkilendiğini belirtti. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada geçtiğimiz günlerde karar verildi.

 

sibel gökçe


12 bin lira ödeyecek

Mahkeme Gökçe'nin Tatlıses'e tecavüz iftirası attığı 2013 yılından itibaren faiziyle 12 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.