Sibel Kekilli'den ölüm tehdidi itirafı

Sibel Kekilli'den ölüm tehdidi itirafı
Seksi oyuncu Sibel Kekilli daha önce kendisine yapılan sosyal medyadaki karalamalarla ilgili olarak verdiği röportajda ölüm tehditleri aldığını da dile getirdi.

Yer aldığı filmlerden dolayı sürekli olarak eleştirilerin hedefi haline getirilen ve kısa bir süre önce de sosyal medyada başlayan mesaj yağmuru ile tacize uğrayan Sibel Kekilli Variety’den Nick Vivarelli’ye bir röportaj verdi.

Ününe ün katarak yoluna devam eden ve dünyanın en çok izlenen dizilerinden birinde oynayan Sibel Kekilli ölüm tehditleri aldığını söyledi.

38 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti: "Ama kadın hakları için savaşmak benim görevim. Çünkü bu kültürü biliyorum."

"Bir kadın olarak bu kültürü tanıyorum; çok acı çektim ve konuşmalıyım. Susmamalıyım! Ve eğer sadece birinin hayatını değiştirebilirsek bile buna değer”

sibel kekilli

Kekilli, kendisini bir kadın olarak, bir insan olarak koruması gerektiğini ifade eden ve halen Türkiye’den kendisine senaryolar gönderildiğini de söyleyen oyuncu, “Gerçekten harika Türk yönetmenler var" dedi.

sibel kekilli

Game of Thrones’ta Shae karakterini canlandıran Kekilli, bu yıl yayınlanacak olan Bullets dizisiyle ekranlarda yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.