Sıla Ahmet Kural'dan dayak mı yedi! İlişkilerinin bitme sebebi belli oldu

Sıla Ahmet Kural'dan dayak mı yedi! İlişkilerinin bitme sebebi belli oldu
Türk pop müziğinin kraliçesi Sıla'ya tokat mı atıldı! Birlikteliği kadar ayrılığı da çok konuşulan güzel şarkıcının eski sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddia ediliyor. Ciddi kaynaklara göre başarılı şarkıcının bir erkekle yemek yemesini hazmedemeyen Kural için eski sevgilisinin de parmaklarını kırdığı yönünde söylentiler basında yer almıştı. Sıla'ya ise tokat attığı hakkında ciddi haberler bulunuyor. İşte detaylar...

Instagram'da başlayan takipten çıkarma ve fotorğaflarını silme sonrası ayrılıkları adeta bomba gibi gündeme düşen çiftin neden bu kararı verdiği ortaya çıktı. Dışarıdan görülen olaya göre Sıla'nın bu kararı tek başına verdiği ortaya çıkıyor. Çünkü Ahmet Kural Sıla'ya ait fotorğaflarını silmişti. Sıla ise tamamen imha etmişti. Bu durum şiddet iddialarını da güçlendiriyor.

sıla

Sıla geri dönmüyor!
İddialara göre; Sıla’nın, Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural’ı kıskançlık krizine soktu. Öfkesini kontrol edemeyen Ahmet Kural tartışma anında Sıla’ya tokat attı. Şiddete tahammül edemeyen Sıla, ilişkisini bitirdi. Ahmet Kural’ın son pişmanlığı fayda etmezken Sıla, bir daha geri dönüşün olmayacağını da dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.