Sıla, Ahmet Kural ile uzlaşmayı kabul etmedi

Sıla, Ahmet Kural ile uzlaşmayı kabul etmedi
Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu geçtiğimiz haftalarda kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek mahkemeye verdiği Ahmet Kural ile uzlaşmaya ret yanıtı verdi.

Sıla ve Ahmet Kural'ın aylar sonrası barışması şiddet iddiasıyla patlak vermiş ve güzel şarkıcı soluğu mahkemede almıştı. Kendine koruma aldıran Sıla'ya karşılık olarak ünlü oyuncu da birkaç soru yönelterek ifade vermişti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Sıla'nın şikayeti üzerine açılan soruşturma dosyası, Uzlaştırma Bürosu'na gönderilerek, tarafların uzlaşıp uzlaşmadıklarını sorulmuştu. Geçtiğimiz günlerde Sıla Gençoğlu'na götürülen uzlaşma teklifi reddedildi. Uzlaşma formunda, Ahmet Kural tarafının uzlaşmayı kabul edip etmemesinin sonucu değiştiremeyeceği belirtildi.

Formda, 'Uzlaşma teklif aşamasında kalmıştır' ifadesi kullanıldı. Böylece olay ile ilgili sıra dışı bir gelişme yaşanmazsa iddianame düzenlenmesi neredeyse kesinleşti. Yürütülen soruşturma kapsamında Ahmet Kural'ında ifadesi alınmıştı. Kural ifadesinde, olay günü Sıla ile birlikte ailesinin yanından döndüklerini ve alkol aldıklarını belirterek, Sıla ile Okan Can Yantır arasındaki ilişkiden dolayı kavganın çıktığını anlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.