Sıla Masterchef Hazer Amani ile sevgili mi oldu! Sızıp kaldı...

Sıla Masterchef Hazer Amani ile sevgili mi oldu! Sızıp kaldı...
Ahmet Kural ile davalık olan Sıla'nın yeni sevgilisi Hazer Amani mi oldu? İkili bir araçta sarmaş dolaş ve sızmış şekilde görüntülendi.

Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Sıla'nın Masterchef yarışmasıyla tanınan Hazer Amani ile görüntülenmesi herkesi şaşırttı. Birçok kişi Hazer Amani kimdir? sorusunu da sormaya başladı. Sıla birlikte araçta bulunduğu Armani ile sarmaş dolaş olmasına aldırmadan flaşların patlamasına da ses çıkarmadı. Ayrıca ünlü şefin parmağındaki yüzük de dikkat çekti. Sıla'ya güvenlik de yardım etti.

Hazer Amani kimdir?
Anne tarafı Türk, baba tarafı ise İranlı olan Hazer Amani, 1977 senesinde Ankara'da dünyaya geldi. Ortaöğrenimini TED Ankara kolejinde bitirdikten sonra lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü'nde tamamladı. Genç yaşlardan itibaren mutfağa ilgi duyan Hazer Amani, Güney Afrika'da Cordon Bleu'ya gitti ve 3 yıl aşçılık eğitimi aldı. Staj yaptığı yerde 4 yıl orada çalışarak baş aşçı olarak iş yerinden ayrıldı. Ardından bir otelde baş aşçı olarak çalışırken Yusuf Köksal ile tanıştı ve Türkiye'ye geldi. Bir gıda firmasının Türkiye şefi olarak çalışan Hazer Amani, 2011 yılında “En Yaratıcı Şefi” ödülünü aldı. Zaman zaman yemek programlarına konuk olan Hazer Amani, Kiraz Mevsimi dizisine de konuk olarak katılmıştı, ünlü şef asıl çıkışını ise MasterChef Türkiye yarışması ile yaptı. Hazer Amani, 2013 yılında hayatını Deniz Mumcuoğlu ile birleştirdi.

sıla hazer armani

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum