Sıla Şahin çıplak fotoğraflarını hackerlara kaptırdı! Sıla Şahin kimdir

Sıla Şahin çıplak fotoğraflarını hackerlara kaptırdı! Sıla Şahin kimdir
Almanya'daki Türk oyuncular arasında en çok tanınan isimlerin başında gelen Sıla Şahin'in çıplak fotoğrafları hackerlar tarafından çalındı ve sosyal medyaya sızdırıldı. İnternet sitelerinde haberleri görenler Sıla Şahin kimdir diye sormaya başladı. İşte detaylar...

Playboy'un Almanya yayını için soyunarak adından söz ettiren ve o günden bu yana oyunculuğu ile ön planda olan Sıla Şahin de bir çok ünlü gibi hacker mağduru oldu. Güzel oyuncunun fotoğrafları Almanya gündemini sallarken Bild gazetesi saldırganların uygunsuz kareleri internet üzerinde çok hızlı bir şekilde yayınladıklarını açıkladı.

Şu günlerde doğum heyecanı ile farklı bir gündemde olan güzel yıldız Avustralyalı kaleci Samuel Radlinger ile dünyaevine girdikten sonra kuzey ülkelerinden Norveç'te yaşamaya karar vermişti.

Alman basınında yer alan haberlere göre Sıla Şahin, avukatına talimat vererek fotoğrafların kaldırılması için işlemleri başlattı.

sıla şahin

Sıla Şahin kimdir?
Sıla Şahin (d. 3 Aralık 1985; Berlin-Spandau), Türk kökenli Alman aktris ve fotomodel. Almanya'da tanınmasına en büyük katkısı olan işi Ayla Özgül adı ile Alman televizyon dizisi olan Gute Zeiten, schlechte Zeiten'da rol almasıydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.