Sıla ve Ziynet Sali eşcinsel ilişki mi yaşıyor! Ahmet Kural'ın tepki gösterdiği isim kim

Sıla ve Ziynet Sali eşcinsel ilişki mi yaşıyor! Ahmet Kural'ın tepki gösterdiği isim kim
Oyuncu Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla koruma kararı aldıran Sıla'nın kadın meslektaşı Ziynet Sali ile lezbiyen ilişki yaşadığı öne sürüldü. Ünlü oyuncu sevgilisi Sıla'nın Sali ile görüşmesini istememesine rağmen olayın yaşandığı akşam mesaj atması fitili ateşledi.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Sıla ve Ahmet Kural arasında yaşanan darp iddiasında flaş bir gelişme yaşandı.

Kısa bir süre önce İntizar ile Mustafa Ceceli'nin eski eşi arasında yaşanan birliktelik kameralara yansımış ve basında geniş yankı uyandırmıştı. Şimdi ise Sıla'nın Ziynet Sali ile yaşadığı ilişki yaşadığı iddia ediliyor.

Oyuncu Ahmet Kural'ın geçen günlerde bir süredir birlikte olduğu sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu dövdüğü iddia edildi. Kavganın nedeni olarak da Sıla'nın Ziynet Sali'yle samimi olmasından kaynaklandığı söylendi.

ziynet sali sıla

ŞİDDETİN NEDENİ ZİYNET SALİ
Kanal D'deki 2. Sayfa programının iddiasına göre; Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini istemedi, o gece de Ziynet Sali, Sıla'ya mesaj atınca tartışma şiddete döndü.

SILA'NIN CİNSEL TERCİHİ
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Sıla'nın cinsel tercihi ve Ziynet Sali'yle olan ilişkisine dair sunucu Bircan Bali şu şok ifadeleri kullandı: 

-Söylemeyeceğim birşeyler var. Ama herkesin cinsel hayatına saygı duyduk; dedik ki bizim gözümüze sokmayın da kapalı kapılar arkasında ne yapıyorsanız yapın...

YANIT GELDİ!
Ahmet Kural'ın geçen hafta şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu şiddet uyguladı. Sıla'nın daha sonra savcılığa giderek şikâyetçi olduğu olayın sebebinin 'Ziynet Sali'yle samimi olmasından kaynaklandığı' öne sürüldü.

KAVGANIN NEDENİ OLARAK GÖSTERİLDİ
Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa programının iddiasına göre; Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini istemedi, o gecede Ziynet Sali, Sıla'ya mesaj atınca tartışma şiddete döndü.

Sıla-Ahmet Kavgasına Sebep Olarak Gösterilen Ziynet Sali, İddialara Cevap Verdi: Saçmalamayın

"SAÇMALAMAYIN"
Çıkan haberlerin ardından Ziynet Sali ilk kez görüntülendi. Muhabirlerin "Sıla Hanım'a mesaj attınız mı?" sorusuna Sali'den "Saçmalayın" cevabı geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.