Sıla'ya şok suçlama: O evde ne işin vardı?

Sıla'ya şok suçlama: O evde ne işin vardı?
İki gün önce sevgilisi Ahmet Kural'dan gördüğü şiddet ve uğradığı darp iddiasıyla şikayetçi olan Sıla Gençoğlu hakkında sosyal medyada şoke eden ifadeler kullanıldı.

Türkiye'nin gündemine oturan Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural hakkında sosyal medyada yazılan yorumlar herkesi şaşırttı. Twitter'da oluşturulan #AhmetKuralmıSılamıHaklı etiketi üzerinden ünlü şarkıcının sevgilisinin evinde olmasını sorgulayan internet kullanıcıları tepkiyle karşılandı.

Kadına şiddet olaylarının en çok tepki gösterildiği yerlerin başında olan sosyal medyada Sıla Gençoğlu'na destek yağıyor. Binlerce kişi tarafından atılan mesajlarla hem başarılı şarkıcı hem de tüm kadınlara şiddet uygulanmaması konusunda tepki gösteriliyor.

Twitter'da Türkiye gündemine giren iki ünlü isim de yorumlanmaya devam ediyor. Sıla Gençoğlu'nun sevgilisi Ahmet Kural'ın evinde darp edildiğini iddia etmesi sonrasında yaptığı şikayet sonrasında bazı kullanıcılar neden o saatte evde olduğunu sorguladı. Bu kullanıcılara Sıla destekçilerinden sert tepki geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.