Sinem Umaş'tan Gizem Karaca'ya sert tepki: Büyük ah etmiştim

Sinem Umaş'tan Gizem Karaca'ya sert tepki: Büyük ah etmiştim
Gelinim Olur Musun? yarışmasında adını duyuran Sinem Umaş, geçtiğimiz günlerde hakkında uyuşturucu satıcılığı yaptığına dair çıkan karar sonrası Gizem Karaca'ya ateş püskürdü.

Ünlüler dünyasında yaşanan uyuşturucu skandalı üç ceza ile sonuçlanmıştı. Cenk Eren, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca hapis cezası almıştı. Bir döneme damga vuran Umaş, bir Instagram hesabına yaptığı yorumla tekrar gündeme geldi.

Sinem Umaş, Gizem Karaca'nın oynadığı İnsanlık Suçu dizisinin final yapacağı haberine dikkat çeken bir mesaj yazdı. Umaş'ın bu paylaşımı binlerce kişi tarafından görüldü. Kimisi destek verdi kimisi de tepki gösterdi. Ancak eski gelin adayının yazdıklarında ön plana çıkan 'ah' kelimesi vardı.

sinem umaş

Büyük ah ettim!

Sinem Umaş, Gizem Karaca ile arasında geçen olayı şu sözlerle anlattı, "Gizem'in kocası 2 sene önce işlettikleri kulüpte hiç suçum yokken bana 'gelmesin' diye haber göndermişlerdi. O sene bütün yaz Kerimcan'larla beraber tatil yapamamıştım. Büyük ah etmiştim herkes dönüp bir kendine bakmalı. İşte Allah'ın adaleti şaşmıyor" (posta)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.