Sosyal medyanın diline düşen sofra hakkında Oktay Kaynarca'dan ilk sözler

Sosyal medyanın diline düşen sofra hakkında Oktay Kaynarca'dan ilk sözler
Geçtiğimiz günelrde Eşkıy Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibiyle birlikte eğlenmeye giden ünlü oyuncu Oktay Kaynarca masadaki rakı bardaklarının 'yok edilmesiyle' birlikte sosyal medyanın gündemine oturmuş, meslektaşı Şahan Gökbakar tarafından da 'ti'ye alınmıştı. Kaynarca Gökbakar'a yine sosyal medyadan cevap verdi.

Salı akşamlarının reyting birincisi Eşkıya Dünayaya Hükümdar Olmaz yoluna devam ederken oyuncuları da sürekli takip halinde. Her paylaşımları binlerce beğeni alan ünlü isimlerin son karesi ise toplumu ikiye böldü. Kaynarca ve arkadaşları gittikleri mekanda yemek yerken çekildikleri fotoğraflarda alkol içerikli kadehleri kaldırdı. Bazı kullanıcılar ekibe destek verirken bazıları da 'Hükümetten mi korkuyorlar?' diye sordu. Çünlkü ATV hükümete yakınlığı ile bilinen bir kanaldı.

Şahan: Kasmayın bu kadar ya
Kaynarca'nın paylaşımı, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın da diline düştü. Instagram sayfasındaki hikayesinden Kaynarca'nın fotoğrafını paylaşan Gökbakar, fotoğrafın üzerine şu notu yazdı:

'Ekibin hepsinin tek kol masa altında... Abiler ablalar rakı içiyorsanız afiyetle için... Kasmayın bu kadar yaa... Kim ne diyecek size, dese ne olur ayrıca? Kimler kimler neler yapıyor. Boşverin... Rakı balık yaptınız diye diziden mi atacaklar? Yok daha nerler... Keyfiniz bol olsun..."

oktay kaynarca

Kaynarca'dan Şahan'a cevap
Gökbakar'ın tepkisineyanıt veren Oktay Kaynarca, "Sevgili Şahan Gökbakar'a bizi bu kadar dikkatli ve iyi izlediği için teşekkür ederiz...Keşke diğer fotoğraflara da baksaydı :)))" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.