Tamer Karadağlı'dan Simge Selçuk tepkisi! Simge Selçuk kimdir

Tamer Karadağlı'dan Simge Selçuk tepkisi! Simge Selçuk kimdir
Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın'da Haluk karakterini canlandıran Tamer Karadağlı Cihangir'de Simge Selçuk ile görüntülenince önce şoke oldu sonra tepki gösterdi. Peki Simge Selçuk kimdir? İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Tamer Karadağ Türkiye'nin en uzun süre devam eden dizilerinden Ferhunde Hanımlar dizisinde birlikte oynadığı Simge Selçuk ile görüntülendi. Muhabirlerin görüntü almasını fark ettiği anda tepki göstermeye başlayan başarılı oyuncu; “Ben sizin sevgilinizi soruyor muyum? Yoksa hayatınızda kimse yok mu?” sözleriyle çıkıştı. Karadağlı, muhabirlerin yeniden soru sormasına izin vermeyerek , “Bizi tutmayın artık, yeter” diyerek hızlı adımlarla ilerledi.


Aşk yaşamışlardı

Ferhunde Hanımlar dizisinde rol alan Tamer Karadağlı ile Simge Selçuk hakkında daha önce de aşk dedikoduları çıkmıştı. Simge Selçuk, yıllar önce verdiği röportajda, “Tamer benim tanıdığım ilk erkekti. Çok özeldi. İlk aşktı. Aşkımız 6 yıl sürdü. Benim babam gibi, ağabeyim gibi, sevgilim gibi, her şeyim gibi” demişti.

simge selçuk
 

Simge Selçuk kimdir?


Çocukluk ve gençlik dönemin Ankara’da geçen Simge Selçuk, Bilkent Üniversitesi’nde Sahne Sanatlrı eğitimi aldı. Oyunculuğa Ankara’da başlayan Selçuk, daha sonra İstanbul’a taşındı. Oyunculuğa ilk olarak tiyatroyla adım atan Selçuk, daha sonra dizi ve film teklifleriyle kariyerinde hızlı adımlarla ilerledi.

Kamera karşısına ilk kez Ferhunde Hanımlar isimli dizi ile geçen Simge Selçuk, 1996’da Gurbetçiler isimli dizide Özlem karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde ise Aykut Oray, Ruhsar Öcal, Güngör Varlı ve Macit Sonkan yer aldı. Daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol aldıktan sonra Aliye isimli dizide canlandırdığı Leyla karakteri ile başarılı bir performans sergiledi. Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen Aliye, evi terk ederken çocuklarından birini yanına almayı başaramaz. Aliye İstanbul’a gidip diğer çocuğunu da almak için çalışıp mücadele vermeye başlar. Dizinin başrollerinde Sanem Çelik, Halit Ergenç ve Nejat İşler yer aldı.

Simge Selçuk 2006’da ise Acemi Cadı isimli dizide rol aldı. Dizi Selda ve Melda isimli halalarıyla birlikte kalan Aşegül’ün yaşadığı olayarı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Merve Boluğur, Şenay Gürler ve Nergis Kumbasar yer aldı. Daha sonra Küçük Kadınlar isimli dizide Tezer karakterini canlandırdı. Anne ve babalarını kaybeden 5 kız kardeşin verdikleri hayat mücadelesinin anlatıldığı dizinin başrollerinde ise Ekin Türkmen, Hande Soral, Fulya Zenginer ve Elit İşcan yer aldı. 2014’te ise Güzel Köyllü isimli dizide Nihal karakterini canlandırdı.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler:
1993- Ferhunde Hanımlar
1995- Çiçek Taksi
1996- Gurbetçiler
1996- Tatlı Kaçıklar
1999-2003- Ayrılsak da Beraberiz
2000- Evdeki Hesap
2000- Evdeki Yabancı
2001- Dünya Varmış
2002- Bir Tatlı huzur
2004- Aliye
2004- Metro Palas
2004- Çınaraltı
2006- Acemi Cadı
2007- Nilüfer
2007- Elveda Derken
2008-2010- Küçük Kadınlar
2011- Avrupa Avrupa
2011- Mazi Kalbimde Yaradır
2014- Güzel Köylü
 



Simge selçuk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.