Tarık Ünlüoğlu'nun sağlığı nasıl? Eşi açıkladı

Tarık Ünlüoğlu'nun sağlığı nasıl? Eşi açıkladı
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın baş rol oyuncusu Tarık Ünlüoğlu akciğer rahatsızlığı sebebiyle tedavi görüyordu. Ünlü ismin eşi Ünlüoğlu'nun son durumunu açıkladı.

Yıllardır televizyon ekranlarında canlandırdığı rollerle Türk halkının kalbine kazınan Tarık Ünlüoğlu'nun sağlık durumu merak ediliyordu. Akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören usta oyuncun eşi Gülenay Kalkan, zor günleri geride bıraktıklarını ve eşinin durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Enfeksiyon ve bronşlardaki lekeler nedeniyle tedavi gören usta oyuncu, önceki gün eşi Gülenay Kalkan ile Nişantaşı’nda bir davete katıldı.

Ünlüoğlu her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Yılbaşında dostlarıyla Kıbrıs’a gideceklerini söyleyen oyuncu, hastalığıyla ilgili son durumu da anlattı: “Ocak ayından sonra son tetkikler yapılacak. Ama gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde. Bir sorun yok.”

Anahtar erken teşhis
Erken teşhisin önemine dikkat çeken Gülenay Kalkan ise, şöyle konuştu: “Çok erken teşhis konulmuştu. Bu tür olaylarda motivasyon ve neşe çok önemli. Tarık’ta da hepsi var. Onun neşesi asla eksilmez ve çok mutlu. Allah her hastaya şifa versin. Tarık atlattı çok şükür” dedi. (Hürriyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.