Tatlıses Sibel Can'ın konserinde ağladı

Tatlıses Sibel Can'ın konserinde ağladı
Sibel Can'ın İzmir'deki konserine giden İbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı. Duygusal şarkılarda ağlayan İmparatoru güzel sanatçı; "Ağlamak yok, sana hiç yakışmıyor İbrahim Bey" dedi.

Sibel Can, önceki akşam İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Sanatçı, kendisini izlemeye gelen İbrahim Tatlıses de vardı. Sibel Can, bazı şarkılarda gözyaşlarına hakim olamayan Tatlıses'i "Ağlamak yok, sana hiç yakışmıyor" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

"KARŞINDA HEYECANIMI BELLİ ETMEDEN ŞARKI OKUMAYA ÇALIŞACAĞIM"
Sanatçı, kendisini izlemeye gelen İbrahim Tatlıses'i, "Burada olman, ne büyük şeref ve onur. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Yine her zaman olduğu gibi karşında heyecanımı belli etmeyerek şarkılarımı okumaya çalışacağım. Hepimizin hayranı olduğu sanatçısın, bu gece tüm alkışlar İmparator için" diyerek selamladı.

"AĞLAMAK YOK"
Can, daha sonra sanatçının yanına giderek, 'Yalan' şarkısını birlikte seslendirdi. Söylediği parçalarda Tatlıses'in ağladığını gören sanatçı, "Ağlamak yok. Sana hiç yakışmıyor İbrahim Bey" dedi. Sahnede müjde veren Can, "Daha yeni başlıyor. Müthiş hazırlıklar var, her şeyin bilincindeyim ve çok yakından takip ediyorum. En kısa zamanda Tatlıses'in albümünde yine birlikte olacağız" diye konuştu.

"AŞIKSIN İBRAHİM BEY"
Sibel Can, 'Mavi Mavi ' şarkısını söyledikten sonra, "Aşıksın İbrahim Bey, var sen de bir şeyler" diyerek takıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.