Todor Nedelev'in sevgilisi Anita Terziyska kimdir? Güzelliği ile Süper Lig'e damga vuracak

Todor Nedelev'in sevgilisi Anita Terziyska kimdir? Güzelliği ile Süper Lig'e damga vuracak
Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Todor Nedelev henüz imzayı atmadı ancak sevgilisi Anita Terziyska güzelliği ile sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. Peki Anita Terziyska kimdir? İşte detaylar...

Süper Lig'in ikinci yarısında şampiyonluk mücadelesi verecek olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo mavililer birçok oyuncuyla temasa geçerken listeye giren ve İstanbul'a davet edilen son isim Todor Nedelev oldu. Bulgar futbolcunun bonservisini satın alma opsiyonu ile elde etmek isteyen Fırtına, ilk etapta kiralama yoluna gidecek. Transferde bu gelişme yaşanırken 27 yaşındaki oyuncunun sevgilisi Anita Terziyska da taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Güzelliğinin yanısıra cesur pozlarıyla da adından söz ettiren Terziyska, sevgilisinin imza atması halindne daha çok konuşulacak gibi görünüyor.

Yenge savaşı!
Son senelerde futbolcuların eşleri bir hayli popüler. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Gregory van der Wiel'in eşi Rose Bertram ve Dusko Tosic'in süper star eşi Jelena Karleusa arasıdna başlayan tartışma sonrasında 'yenge' akımı başlamıştı. Son olarak Rizespor'un sağ beki Morozyuk'un eşi de gündemi bir hayli meşgul etmişti. Şimdi ise Todor Nedelev'in eşi Anita Terziyska bu akıma katılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.