Tuba Büyüküstün hamam sahnesi ile dikkat çekti!

Tuba Büyüküstün hamam sahnesi ile dikkat çekti!
Rise of Empires: Ottoman belgeselinde rol alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, oynadığı hamam sahnesindeki çekimlerle adından söz ettirmeyi ve dikkat çekmeyi başardı.

Dünyanın en çok izleyicisine sahip olan platformlarından Netflix'te yer alan Rise of Empires: Ottoman belgeselinde Mara Hatun'u canlandıran Tuba Büyüküstün bir kez daha oyunculuğu ile konuşuldu. Belgeseldeki hamam sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, ilk günden izleyicilerin ve hayranlarının da gönlünü fethetti. Fit fiziği ile de güzelliğini ortaya koyan Büyüküstün dizide İngilizce konuşuyor.

Fatih Sultan Mehmet’in tahta geçmesini ve akabinde İstanbul’u fethetmesini anlatan ‘Rise of Empires: Ottoman’ geçtiğimiz hafta Netflix’de yayın hayatına başladı. Diziye Tuba Büyüküstün’ün hamamda çekilen sahnesi damga vurdu.

Tanınmış isimler anlatıyor
Dizide diğer tüm oyuncular gibi İngilizce konuşan ve Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi Mara Hatun’u canlandıran Büyüküstün, performansıyla beğeni topladı. Emre Şahin’in yönetmenliğini üstlendiği belgesel serisinde Prof. Dr. A.M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan gibi tanınmış isimler de o dönemde yaşanılanları anlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.