Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas boşanacak mı? Güzel oyuncudan ilk açıklama

Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas boşanacak mı? Güzel oyuncudan ilk açıklama
5 senelik evlilikleri bulunan ve bu evlilikten Civan Mert adında bir çocukları olan Tuba Ünsal ile eşi Mirgün Cabas boşanıyor mu sorusu magazin gündeminden düşmüyor. Çift arasındaki anlaşmazlıklar sebebiyle ilişkilerini bitirme noktasına gelirken güzel oyuncu ilk açıklamayı yaptı.

Bir süredir haklarında boşanacaklarına dair haberler çıkan Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas'ın son durumu sevenleri tarafından merak ediliyordu. Ünlü televizyoncu bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı ama başarılı oyuncu içini döktü. Ünsal; “Engebeli bir yoldan geçiyoruz” dedi.
 

Geçen hafta başladı


2013 yılında dünya evine giren çift mutlu hayatları ve aile yapılarıyla ön plana çıkmış ve Civan Mert ile de bu mutluluklarını taçlandırmışlardı. Yaşandığı iddia edilen tartışmalar ve anlaşmazlıklar sebebiyle geçen haftadan bu yana kamuoyunda yer alan boşanma haberlerine Mirgün Cabas tepkisiz kalmışttı. Üçüncü evliliği olan Tuba Ünsal ilk defa açıklamada bulundu.

tuba ünsal mirgün cabas

Çok aşığım!


Tuba Ünsal şöyle konuştu: “Kesin ayrılık var diyemem. Sorunları, problemleri aşmaya çalışıyoruz. Yuvamızı kurtarmak için çabalıyorum. Çünkü Mirgün’e çok aşığım. Zaten bu kadar aşık olmasam, evliliğimi çoktan bitirirdim. Ayrılırsak da arkadaşlığımız hep devam edecek”

tuba ünsal mirgün cabas

Mirgün Cabas kimdir?


1971 yılında İzmir‘de doğmuştur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. 2011 yılında Doğuş Yayın Grubu’nun yayını olan GQ dergisinin Genel Yayın Yönetmeni oldu. Doğuş Yayın Grubu‘nda 15 senedir çalışan Mirgün Cabas 4 Temmuz 2013 tarihinde istifa etti. Mirgün Cabas, Doğuş grubundaki 15 yılında editörlükten haber müdürlüğüne, haber koordinatörlüğünden sunucçalıştı. NTV haber kanalında Hakkı Devrim ile sunduğu “Günlerin Getirdiği”, Ruşen Çakır ile sunduğu “Yazı İşleri”, Banu Güven ile sunduğu “24 Saat” ve kendisinin hazırlayıp sunduğu “Mirgün Cabas İle Her Şey” programını ekranlara getirdi. Şubat, 2013’ten itibaren Milliyet Gazetesi'nde ‘Her Şey’ başlığıyla köşe yazarlığı yaptı. 29 Aralık 2013 tarihinde Milliyet gazetesinden ayrıldı. POSTA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.