Tuba Ünsal'ın yeni sevgilisi Tal Garih kimdir? Şoke eden bilgiler...

Tuba Ünsal'ın yeni sevgilisi Tal Garih kimdir? Şoke eden bilgiler...
Mirgün Cabas ile evliliğini noktaladıktan sonra yeni bir ilişkiye başlayan Tuba Ünsal'ın sevgilisinin kim olduğu merak ediliyordu. Ünlü oyuncu Tal Garih ile birlikte. Peki Tal Garih kimdir? İşte kendisi ve dedesi hakkındaki bilgiler...

Bodrum'da verdiği samimi pozlarla adı magazin gündemine düşen Tuba Ünsal'ın sevgilisi hakkındaki detaylar merak ediliyordu. Görüntülerin ardından sevgilisinin kim olduğu da ortaya çıktı. O isim ünlü iş adamının torunu Tal Garih'miş.

Ünlü gazeteci ve sunucu Mirgün Cabas ile boşanan Tuba Ünsal'ın yeni sevgilisi de çok önemli bir ailenin bireylerinden birisi.

TAL GARİH KİMDİR? : Garih ailesi Alarko Holding'in ortaklarından. Tal Garih'in dedesi İstanbul'daki bir mezarlıkta saldıraya maruz kalıp yaşamını yitiren ünlü işadamı Üzeyir Garih. Tal Garih, Üzeyir Garih’in iş kadını olan kızı Dalia Garih’den dünyaya geldi.

tal garih tuba übnsal

ÜZEYİR GARİH'İN KORKUNÇ SONU : Tal Garih'in dedesi Üzeyir Garih'i kamuoyu korkunç cinayetle hatırlıyor. Alarko holdingin İshak Alaton ile birlikte ortağı olan Üzeyir Garih, 25 Ağustos 2001 günü Eyüp Mezarlığı'nda bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet zanlısı olduğu iddia edilen asker firarisi Yener Yermez, polisin sıkı araştırmaları ve takipleri sonucunda yakalandı. Yener Yermez, cinayeti işlediği itiraf edince cezaevine gönderildi.

TUBA ÜNSAL - TAL GARİH İLİŞKİSİ : Tuba Ünsal, kocası Mirgün Cabas'dan boşandıktan 40 gün sonra Tal Garih ile ilişkiye başmış. İkilinin arasında 4 yaş fark var. Tal Garih, Tuba Ünsal'dan küçük.

Tuba Ünsal olan ilişkiye Garih ailesinin yaklaşımı merak konusu. Tal Garih instagram sayfasına en son anneannesi olan Üzeyir Garih'in eşi ile olan bu pozunu koymuş. Ancak daha önce de belirttiğimiz gibi Tuba Ünsal'a dair tek bir paylaşımı bile yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.