Tuğba Ekinci'den Can Yaman'a sert tepki: Akıllı ol!

Tuğba Ekinci'den Can Yaman'a sert tepki: Akıllı ol!
Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Erkenci Kuş setinde yardımcı oyuncuya fotoğraf makinesi attığı öne sürülen Can Yaman'a; "Çok şımarıksın, senden 20 tane var akıllı ol" sözleriyle tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde bir meslektaşına sette bardak fırlattığı için 90 gün adli ceza parasına çarptırılan Can Yaman bu kez de yardımcı oyuncuya fotoğraf makinesi atması yönündeki söylentilerle gündemde. Yardımcı oyuncunun başına gelen makine sonrasında yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Akıllı ol!
Can Yaman ve Demet Özdemir'in fotoğrafını paylaşan Tuğba Ekinci, yakışıklı oyuncuya şu sözlerle sitem etti: "Beni iyi tanı unutma sözlerimi kimin çocuğusun bilmiyorum aileni tanımam çok şımarık sın ne oldum delisi senden iyi , babandan dayak yememişsin , daha öncede kıza bardak attın, şimdide bu şekildesin yazık o boya posa bu ülke sana para kazandırıyor .Jön falanda değilsin erkek adam saçı röfleyle gezmez bu senaryodan sonra da yemez bu saçın başka senaryolarda bir halta da benzemiyorsun röflesiz, senden 20 tane var akıllı ol etraf saf küçük kızlardan ibaret değil can oğlum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.