Tuğçe Aral ile Seda Akgül'ün bacak boyu kapışması!

Tuğçe Aral ile Seda Akgül'ün bacak boyu kapışması!
Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren Seda Akgül bir takipçisine verdiği bacak yorumuyla Tuğçe Aral'ın radarına girdi. Ünlü manken bacak boyunun 117 cm olduğunu iddia eden güzel sunucuya 'hodri meydan' dedi.

Kısmetse Olur'u sunduğu dönemden bu yana verdiği kilolar, özel hayatı ve yayınladığı cesur fotoğraflarla magazin gündemini bir hayli meşgul eden Seda Akgül bir kez daha haberlere konu oldu.

Son olarak Karius ile ilgili açıklamalarıyla gündeme oturan güzel sunucu bu kez bacak iddiasıyla tartışmanın içerisine ister istemez dahil oldu.

Seda Akgül, Instagram hesabından derin bacak dekolteli bir fotoğrafını paylaşmıştı. Bir takipçisi Seda Akgül'ün fotoğrafına,"Bir bacakların var. Öyle poz veriyorsun, böyle poz veriyorsun.Hepsinde bacaklar ön planda" yorumunu yapmıştı.

Seda Akgül ise "Sende de 117 cm bacak olsun, sen de koy" yanıtını vermişti.

tuğçe aral

Manken Tuğçe Aral ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Seda Akgül'e meydan okudu. 

seda akgül

Tuğçe Aral, instagram hesabından yaptığı paylaşıma "Bizde gelenektir, büyüklere hürmet edilir ama 117 cm bacak boyu nedir ablacım?  Boy belli, en belli, yaş belli. Yine saygısızlık etmeyelim ama fotoğrafı şuraya bırakıp, notumuzu yazalım. Benimki bir fazla 118 cm. Ölçtürelim dersen de, hodri meydan" notunu düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum