Tülin Şahin'den evlilik sürprizi! Tülin Şahin'in eşi kimdir

Tülin Şahin'den evlilik sürprizi! Tülin Şahin'in eşi kimdir
Ünlü model Tülin Şahin Mehmet Özer'den boşanmasının ardından ikinci kez nikah masasına oturdu ve Porktekizli iş adamı Pedro De Noronha ile evlendi. Peki Tülin Şahin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen ve bir döneme modelliğiyle damga vuran Tülin Şahin, 2017 yılında Mehmet Özer ile 12 senelik evliliğine son noktayı koymuş, çift boşanmıştı. İki isim de boşanma gerekçesini uzun bir süre basın ve kamuoyu ile paylaşmıştı. Şahin 2017'de bitirdiği evliliğinin ardından bue kez Pedro De Noronha ile dünyaevine girdi.

Arkadaşı tanıştırdı
Ayrılığın etkisini büyük bir aşkla üzerinden atan Tülin Şahin ortak bir arkadaşı sayesinde tanıştığı Porktekiz’li iş adamı Pedro De Noronha’yla bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Şahin ilişkileriyle ilgili olarak 7 ay önce hızlı bir şekilde ciddiyet kazandıklarını ifade etmişti

Evlendiler!
İlişkilerinin hızla ciddileştiği cümleleri üzerine 7 ay sonrasında çiftten büyük bir sürpriz geldi. 9 aydır birlikte olan Tülin Şahin ve Pedro De Noronha geçtiğimiz gün Portekiz’de evlendi.

tülin şahin evlendi

Tülin Şahin kimdir?
Tülin Şahin 13 Aralık 1980 tarihinde Danimarka’nın Odense şehrinde doğdu. 1.80 boyunda olan Tülin Şahin’in kilosu ise 68’dir. Çocukluğu Danimarka’da geçiren Şahin, bir alışveriş merkezinde düzenlenen aktivite de keşfedildi. Profesyonel anlamda mankenlik yapmak için 1998 yılında Paris’e gitti. Türkiye’ye dönüşü ise Zeki Triko ile imzaladığı anlaşma ile olmuştur. Ünlü manken Cindy Crawford’a aşırı benzerliğinden dolayı kendisi hem Türk hem de dünya basınında Sivaslı Cindy olarak anılmaktadır.

Modelist ve oyunculuk alanında ünlenen Tülin Şahin Anadolu Üniversite’sinde ve yurt dışında çeşitli alanlarda eğitim hayatını tamamlamıştır.Özellikle ilk yıllarında bir modelist tarafından keşfedilen ve bu sıralarda farklı alışveriş merkezlerinde çeşitli işler yapmakta olan Tülin Şahin mankenlik alanında deneyim kazanmak istemiştir. Bu açıdan eğitim amacıyla farklı ülkeleri tercih etmiştir. Bir çok dünya markası ile çalışma imkanı bulsa da medya sektöründeki en büyük patlamayı şüphesiz Acun Ilıcalı ile birlikte yaptığı programlarda kazanmıştır.

Bir çok programda sunuculukta yapan Tülin Şahin İngilizce, Danca, İsveçce, Norveçce, Türkçe, Almanca ve Fransızca yabancı dillerini bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.