Türkan Şoray: Para ve şöhret mutluluk getirmiyor

Türkan Şoray: Para ve şöhret mutluluk getirmiyor
Türkiye'nin en önemli sinema oyuncularından Türkan Şoray yaptığı açıklama ile her şeyin sağlık olduğunu, para ve şöhretin mutluluk getirmediğini söyledi.

İki senedir yaşadığı sendrom sebebiyle zor zamanlar geçiren Türkan Şoray sağlıklı bir yaşamın her şeyden önemli olduğunu söyledi. NTV Radyo'ya konuşan usta sanatçı; "İstediğiniz kadar şan, şöhret, mal, mülk, hiçbir şey önemli değil hayatta. Onlar hiçbir zaman insana mutluluk ve huzuru getirmiyor. Birazcık da kaderci olmak, çok büyük hırslardan arınmak… Huzur çok önemli olmaya başladı benim için" dedi. Oyunculukta  yönetmen Lütfi Akad'ın kendisinde iz bıraktığını söyleyen Şoray, "Lütfi Akad'ın setinde titrerdik. Onun setlerinde ses bile çıkarmak yasaktı" diye konuştu. 

Şener Şen âşık olunacak biri 
Şener Şen ile birlikte 'Sultan' filminde rol alan Türkan Şoray, o dönem Şen ile güzel bir ikili olduklarını anlattı. Senaryo gereği Bulut Aras’a âşık olan Yeşilçam’ın Sultanı, "Şener Şen de âşık olunacak bir oyuncu… 'İkinci Bahar'da severek oynadığım bir diziydi benim. Orada Şener Şen’le olağanüstü bir çift olmuştuk. Aramızdaki aşka seyirci çok inanmıştı, çok güzel, temiz, saf bir aşktı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.