Türkiye'nin en iyi yüzü Aleyna Deniz'in!

Türkiye'nin en iyi yüzü Aleyna Deniz'in!
Bu yıl 33'üncü kez düzenlenen Best Model Of Turkey'de birinciler belli olurken en kadınlarda en iyi yüz ödülü 'Best Face' ise Aleyna Deniz'e gitti.

Kendi alanlarında Türkiye'nin en önemli isimlerinden oluşan jüri üyeleri ile bu sene 33'üncü kez gerçekleştirilen Best Model of Turkey'de 25 kadın ve 25 erkek yarıştı. Modellik yarışının yanısıra en iyi yüz ödülünün kimin olacağı merak konusuydu ve Aleyna Deniz birinciliği kazandı. Erkeklerde ise Kutay Koç ödülün sahibi oldu.



Ünlüler katıldı

En iyilerin seçildiği Best Modelf Of Turkey'de töreni ünlü manken Ece Gürsel sundu. Emre Kaya ve Yılmaz Morgül'ün de katılım gösterdiği organizasyonda sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulurken ilgi de yüksekti.
 


Yönetmenler peşinde

Bugün en iyi yüz olarak ödülünü alan Aleyna Deniz şimdiden adını magazin dünyasına duyurdu. Birçok yönetmenin de çalışmak için takip ettiği öğrenilen güzel model daha önce de ekran tecrübesine sahip bir isim. Deniz kendisine destek veren herkese teşekkür ederek; 'Bugün çok özel ve güzel bir gündü. Hayatım ve kariyerim açısından önemli bir adım attım ve birincilik kazandım. Bundan sonra da hep zirveyi hedefleyerek yolumda yürümek istiyorum' dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.