Tuvana Türkay Tolga Mendi ile aşk yaşıyor mu? Kendisi açıkladı

Tuvana Türkay Tolga Mendi ile aşk yaşıyor mu? Kendisi açıkladı
Alper Potuk ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra Tolga Mendi ile yeni bir aşka yelken açtığı iddialarıyla gündmeme gelen Tuvana Türkay konu hakkında açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'nin performansı tartışılan oyuncularından Alper Potuk ile bir barışık bir dargın birlikteliğini sonlandıran Tuvana Türkay resmi Instagram hesabından Tolga Mendi ile aşk yaşıyor iddialarına dair bir açıklamada bulundu.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"
Hakkında bir çok aşk haberi çıkan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mendi ile sevgili olmadığını söyledi. Türkay, "Saygı duyuyorum" dediği açıklamasında şunları söyledi: "Sevgili magazinci arkadaşlarım, aynı kapta yoğrulduğumuz doğrudur. İşinize saygı duyuyorum. Ama biten ilişki ardından neye dayanarak böyle bir haber yapıyorsunuz? Hayatımda kimse yok, yalnızım, mutluyum ve gerçekten sadece kendimle olmanın huzurunu yaşıyorum. Bu minvalde çıkan asparagas haberler hem insani hem de mesleki olarak yıpratıcı oluyor. Sizden de bu noktada buna saygı duymanızı ve hassasiyetle yaklaşmanızı rica ediyorum."

tuvana türkay instagram

FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI
Tuvana Türkay ve Tolga Mendi'nin bir gece kulübünde eğlendiği hatta yakınlaştığı iddia edilmişti. Gece çekilen bir fotoğraf karesi de çiftin aşk yaşadığı yönündeki iddiaları güçlendirmişti.

tuvana türkay tolga mendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.