Ünlüler nikah şahidi oldu

Ünlüler nikah şahidi oldu
Ünlü dostları gazeteci Sinan Güzel'i en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Magazinn.com'un genel yayın yönetmeni Sinan Güzel eşi Seval Duğan'la birlikte dünya evine girdi. Geçtiğimiz haftalarda Portaxe adlı denize sıfır mekânda düzenlenen düğüne ünlü isimler akın etti

Seda Sayan, Burak Yeter, Mustafa Sandal, Aslı Hünel ve Emre Kaya'nın nikah şahidi olduğu düğünde oldukça renkli anlar yaşandı. İmzasını atar atmaz mekândan ayrılan Seda Sayan, astım hastası olduğu için şarkı söylemedi. Nikah şahidi olan ünlülerin yanı sıra şarkıcı Nihan Akın, Murat Başaran, Serap Zincir, Nagihan Karadere, Banu Noyan, Dilay Korkmaz, Dr. Sonay Öztan Gökhan ve kızı Melis Gökhan gibi isimlerde törende hazır bulundu. Mustafa Sandal "Jest Oldu" şarkısıyla davetlileri geçmişe götürürken, Emre Kaya "Yapboz, Teşekkür Ederim" eserleriyle konukları coşturdu. Nihan Akın "Duy Beni, Yaz" parçalarıyla herkesi oynatırken, Aslı Hünel "Yar Ayrı Gayrın Mı Var, Bir Nefes", Serap Zincir "Kaçın Kurası", Murat Başaran ise "Alev Alev, Nankör, Ya Ya Ya" adlı unutulmaz klasiklerini seslendirdi. Şahitlik etmeden önce mikrofonu eline alan ünlüler şu sözleri sarf etti:

 

aslı hünel

Aslı Hünel: Mutluluklar dilerim

“Çok değerli kardeşim Sinan'ın en mutlu günü. Bizim de çok mutlu günümüz bugün. Ama güller güzeli gelinimizle ben burada ilk defa karşılaşıyorum. Çok yakışmışsınız. Size şahitlik etmekten onu duyuyorum. Ben de yeni evli sayılırım. İnşallah size şans getiririz. Ediyorum. Tüm kalbimle şahitlik ediyorum. Mutluluklar diliyorum kardeşlerime."

mustafa sandal


Mustafa Sandal: Sinan'ı çok eskiden bilirim

"Sinan benim yanıma ilk geldiğinde 12 yaşındaydı. İlk fan club üyelerimden biridir kendisi. O günlerden bugüne hayatında çok başarılı bir yolculuk yaşadı. Ama bence en büyük başarısı bugünden sonra başlıyor. Bir kere dünya güzeli bir eş seçmiş kendine. Soyadın güzel olabilir ama eşin çok daha güzel. Size ömür boyu mutluluklar. Güzel güzel yavrularınızla inşallah. Allah onları büyütmeyi, onlara kılavuzluk etmeyi nasip etsin. Bence hayattaki en büyük başarı, insanın kendi çocuklarına yaptığı rehberlikle alakalı. İkinizi de tebrik ediyorum."


Seda Sayan: Bugün çok anlamlı

"Bugün benim için çok önemli. Çünkü Sinan’ı çok seviyorum. Aslında burada olmamam lazım. Hepimizin dikkat etmesi gerekiyor. Bir de ben tüm Türkiye biliyor ki astım hastasıyım. Benim daha da dikkatli olmam lazım. Ama Sinan değer. Sevgili eşi seni de burada gördüm. Aslı’nın dediği gibi bayıldım. Çok yakışmışsınız birbirinize. Allah’ım nazarlardan esirgesin. Evet diyorum.

emre kaya


Emre Kaya: Kıymetli bir dost

“Sinan benim için çok kıymetli özel bir dost. Çok iyi bir arkadaş. Benimle ilk tanıştığı günden beri o kadar yanımda oldu o kadar çok sevdi o kadar çok saydı ki ben de kendisini aynı şekilde öyle. Mustafa’nın dediği gibi soyadı güzel olabilir ama eşi daha güzel. Onun için size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.”


Burak Yeter: Her şey çok güzel

“Valla hepiniz çok güzel şeyler söylediniz ama en zor günde en güzel günü yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bir ömür boyu mutluluklar.”

İSMAİL GÖKGEZ













ismail gökgez





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.