Ve evlilikleri btti! Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşandı

Ve evlilikleri btti! Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşandı
5 yıl önce hayatlarını birleştiren Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan tek celsede evlilikleirini bitirdi. İstanbul’daki Beykoz Adliyesi’nde gerçekleşen davada anlaşmalı olarak boşanan iki eski eş, mahkeme çıkışında kol kola görüntü verip açıklama yaptı.

Evli kaldıkları süre zarfında magazin gündeminden düşmeyen, çeşitli iddialarla çok konuşulan ve boşanacaklarına dair haberleri onlarca kez yazılan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'ın evliliği resmen bitti. Temelden sarsıldığı gerekçesiyle evliliklerindeki birlikteliği sona erdiren çift, tek celsede boşandı. Kameraların önüne kol kola geçen ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ortaç ve Loughnan medeni bir şekilde ayrıldıklarını belirtip, aldatma söz konusu olmadığını deklare etti.

Severek evlendim, severek boşanıyorum
Serdar Ortaç eski eşi Chloe Loughnan'ın boşanma aşamasında herhangi bir talebinin olmadığını ve anlaşmalı olarak boşandıklarını ifade etti. Ortaç, "Aynı evde kalacak mısınız?" sorusuna, "Daha yeni boşandık. Hiçbir şey belli değil" dedi. Aldatma iddialarına ise Ortaç, "Öyle bir şey yok. O çok iyi bir insan. Her zaman dostum, her zaman arkadaşım olarak kalacak. Nasip" dedi. Chloe Loughnan ise mahkeme sonrası yaptığı açıklamada, "Severek evlendim, severek boşanıyorum" dedi. Loughnan, eski eşi Serdar Ortaç'ın kendisini aldattığı ve bu yüzden boşandıkları iddialarına ise, "Aldatma falan yok. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık, sadece olmadı" dedi. Açıklamanın ardından Serdar Ortaç boşanma işlemleri için adliyeye geri dönerken, eski eşini 'Hadi sen kafanı boşalt" diyerek arabasına bindirip adliyeden gönderdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.