Ve itiraf geldi! Dusko Tosic de aldatıldı...

Ve itiraf geldi! Dusko Tosic de aldatıldı...
Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Dusko Tosic eşi tarafından aldatıldı. Görüntüler basına ve internete de düştü. İşte o anlar ve yaşananlar...

Verdiği pozlar, cesur sözleri ve milyonları coşturan şarkılarla hem Sırbistan hem de Türkiye'de pek çok kişinin sevgilisi olan Jelena Karleusa eşini aldattı mı? Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olayda neler yaşandığı merak edilerek araştırılıyor. Beşiktaşlı taraftarlar tarafından da 'Yenge' olarak tanınan Sırp güzelin Bosnalı oyuncuyla birlikte olduğu öne sürüldü. Yıldız futbolcu itiraf  gibi sözler sarf ederken Karleusa ise görüntüleri yalanladı.

Geçtiğimiz hafta ikilinin ihanet görüntülerini ortaya çıkartan Sırp basını, şimdi de Jelana'nın +18 görüntülerini silmesi için genç futbolcuya 300 bin euroluk 'sus payı' teklif ettiğini iddia etti. Hakkında çıkan haberleri görüntülere rağmen reddeden Jelena ise yazılanları görünce yeniden sinirlendi! Bu kez de haberi internet sitelerinden sildirmek için harekete geçti. Öte yandan yaşanan olaylar karşısında şimdilik sessiz kalan Dusko Tosic ise önceki gün 34. yaşına girdi. Doğum gününü futbol hayatına devam ettiği Çin'de lüks bir restoranda kutlayan Tosic, eşi ve çocuklarıyla fotoğraf çektirdi. Hakkında çıkan haberlere aile fotoğraflarıyla cevap veren Jelena da bu kareleri Instagram hesabına yükledi.

jelena karleusa çıplak

Boşanma sözü verdi
Sırp basınının iddiasına göre Jelena Karleusa, mahrem yerlerini Vranjes'e gösterdi. Jelena bu haberleri yalanlarken, Vranjes ise Jelena ile 2 yıl boyunca ilişki yaşadıklarını itiraf etti. Jelena'nın çıkan videosu ise ortalığı bir kez daha karıştırdı. Habere göre Jelena Karleusa, Vranjes'i Tosic'le yaşadığı eve getirdi ve çocuklarına da doktor olarak tanıttı. Derginin ulaştığı detaylara göre; Jelena kocası Tosic'in Çin'de imzalayacağı büyük sözleşmenin ardından Vranjes'e boşanma sözü verdiği iddia edildi. Sırbistan medyasının gündemine bomba gibi düşen bu iddiaya göre Bosnalı futbolcu Vranjes ise Jelena'nın aksine aşk iddialarını doğruladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.