Vuslat dizisi Kadir Doğulu kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Vuslat dizisi Kadir Doğulu kimdir? Kaç yaşında ve nereli
TRT1'de yayınlanan Vuslat dizisiyle bir kez daha ekranlardaki yerini alan Kadir Doğulu önemli projelerde oynadı. Peki Kadir Doğulu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yakışıklılığının yanısıra başarısıyla da dizi dünyasının en çok konuştuğu isimlerden biri olan Kadir Doğulu'nun yer aldığı son proje Vuslat oldu. TRT1'in pazartesi günlerindeki reyting kozu olacak Doğulu'ya da önemli isimler eşlik ediyor. Kadir Doğulu hakkında bilgilerin araştırıldığı, özel hayatındaki detayların merak edildiği anlarda her şeyi sizler için hazırladık.
 

KADİR DOĞULU KİMDİR?


Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 yılında Türkiye'nin Mersin şehrinde doğdu. İlk olarak Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılında Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmıştır. 2016 yılında Bana Sevmeyi Anlat adlı dizide "Alper" rolüne hayat vermiştir. Dizi 30 Ocak 2017'de sona ermiştir.

kadir doğulu

Kadir Doğulu evli mi?
Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.