Yeşim Ceren Bozoğlu yepyeni biri oldu! Nasıl zayıfladı ve kilo verdi

Dizi dünyasının en beğenilen isimlerinden biri olan Yeşim Ceren Bozoğlu bir önceki yapım için aldığı kilolarla gündeme gelmişti. Şimdilerde yeni bir diziye başlayacak olan başarılı oyuncu bu kez de zayıflamasıyla herkesi şaşırttı. Sürekli kilo alıp veren Yeşim Ceren Bozoğlu toplamda 40 kilo kaybetti. Sevenleri ve kilo vermek isteyenler de Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl zayıfladı? sorusunu soruyor.
 

Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl kilo verdi?

Mide bypass ameliyatı geçirdikten sonra 20 kilo verdiğini söyleyen oyuncu, "20 kilo da rejim yaparak verdim. Daha vermem gereken 10 kilo var. Kendimi oldukça sağlıklı hissediyorum" açıklamasını yaptı. Bozoğlu, parmağındaki beş taş yüzükleri ise kendisinin aldığını belirtti.

yeşim ceren bozoğlu

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

2 Eylül 2007 yılında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiştir. 2010 yılında eşinden ayrılmıştır. Lale Mansur, Halit Ergenç ile birlikte Misafir isimli bir film çekmiştir. Film henüz vizyona girmemiştir. Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı "Dersimiz Oyunculuk" isimli bir kitap yazmıştır. Geniş Aile ekibinden izin alarak Canım Babam adlı diziye geçmişti. O dizi bitince, TRT 1'de Elde Var Hayat adlı dizide Müdür muavini Zehra Öğretmen rolünde oynadı. Şimdi Kanal D'de Yüzleşme adlı dizide oynamaktadır.

Rol aldığı ve yönettiği bazı oyunlar
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım

Örümcek Kadının Öpücüğü

Tersine Dünya

Sessizlik

Arthuro Ui'nin Önlenebilir Yükselişi

-Totlar

-Oyun Nasıl Oynanmalı

-Filmografisi[kaynağı değiştir]

-O Hayat Benim - 2014 - Nuran

-BKM Güldür Güldür-2013-Oya

-Bebek İşi - 2013 (Rahşan)

-Aldırma Gönül - 2013 - Petek Esrik

-Elde Var Hayat: Sınav - 2012 - Müdür muavini Zehra Öğretmen (Konuk oyuncu) [1]

-Ateşin Düştüğü Yer - 2012

-Elde Var Hayat - 2011 - Müdür muavini Zehra Öğretmen

-Canım Babam - 2011 - Alev

-Geniş Aile - 2009-2011 - Sevim

-Bahtı Kara - 2009

-Yüreğine Sor - 2009

-Deli Deli Olma - 2008

-Kirpi - 2008 - Dilarasu

-Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006

-Eve Dönüş - 2006

-Polis - 2006

-Doktorlar - 2006 - Fikret Eralp

-Beşinci Boyut-Bir Annenin Zor Günleri - 2005 - Zehra

-Alanya Almanya - 2005

-The İmam - 2005

-Öteki Gece - 2005

-Avrupa Yakası - 2004 - Zuhal

-Meleğin Düşüşü - 2004

-Bir Aşk Hikayesi - 2004

-İki Genç Kız - 2004

-Arapsaçı - 2004

-Günahım Neydi Allahım - 2003

-Sultan Makamı - 2003

-Azad - 2002 - Göze

-Gülbeyaz - 2002 - Meryem

-İngiliz Kemal - 2001

-Yeditepe İstanbul - 2001 - Nilgün

-Gece Martıları - 2000

-Sıcak Saatler - 1998

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.