Yılın skandalına aday olabilecek olayda Seren Serengil'den açıklama

Yılın skandalına aday olabilecek olayda Seren Serengil'den açıklama
Duymayan Kalmasın programının sunucusu Seren Serengil ile Hande Yener arasında Telifmetre için başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüş ve ünlü şarkıcı güzel sunucunun çıplak fotoğrafını Instagram'daki hikayesinde paylaşmıştı. O kare ile ilgili konuşan Serengil sert ifadeler kullandı.

Sosyal medyada başlayan tartışmaları adli makamlara taşınan Hande Yener ile Seren Serengil'in zehir zemberek açıklamaları da devam ediyor. Karşı karşıya gelen ikiliden Hande Yener'in neden çıplak fotoğraf paylaştığı açıklandı, Seren Serengil de bu açıklamaya cevap verdi.

İşte Seren Serengil’in o açıklamaları:

”Benim yapmış olduğum eleştiriye mesleğimle ya da bu konuyla ilgili çok ağır bir cevap verseydi başımın üzerinde yeri vardı ama Hande dün gece bana bir kadının bir kadına yapabileceği en büyük şiddeti yaptı.

Bana cevabı bu şekilde olmamalıydı. Cevabı listelerin doğru olduğunu ispatlayarak vermeliydi. Benim telifmetre listelerine inanmama sebebim şuydu. Diğer bütün listelerde Hande Yener 20. sıradan önce yoktu. Ama telifmetrede 1. sırada yer aldı. Sezen Aksu, Tarkan gibi isimleri nasıl oldu da geride bıraktı? Diğer listelerde yokken bu listede nasıl birinci oldu? Ve bu yüzden telifmetreye inanmadığımı söyledim. Bu benim yorumum.”

seren serengil çıplak

Programın diğer sunucusu Cengiz Semercioğlu ise Hande Yener’le arkadaş olduklarını söyledi ve “Ben Hande’yle konuştum. Seren benim markama zarar veriyor. Benim 1.liğimi şahibe altında bırakıyor dedi” açıklamasında bulundu. Bunun üzerine Serengil, “Ben Hande Yener’in markasına zarar veriyorsam demek ki güvenilir bir insanım” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.