Youtube fenomeni Danla Bilic kimdir? Aşkım Kapışmak ile ne yaşadı?

Youtube fenomeni Danla Bilic kimdir? Aşkım Kapışmak ile ne yaşadı?
Video platformu Youtube'daki makyaj yayınlarıyla ün yakalayan ve sonrasında şöhret basamaklarını tek tek çıkan Danla Bilic herkesin tanıdığı bir isim hale geldi. Son paylaşımları olay olan ve Aşkım Kapışmak ile girdiği söz düellosunda hakkında dava açılan Danla Bilic kimdir ve gerçek adı nedir? İşte detaylar...

Danla Bilic kimdir? sorusu bugünlerde bir hayli çok sorulmaya başlandı. Güzel fenomen internet üzerinden yaptığı yayınlarla önemli bir takipçi sayısına ulaşmış ve sonrasında da adından söz ettirmeyi başarmıştı. Danla Bilic hakkında bilgi öğrenmek ve kendisini tanımak isteyenler sürekli olarak arama motorlarına adını yazıyor ve sonuç arıyor. Danla Bilic kimdir?

DANLA BİLİC KİMDİR?
Gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde dümyaya geldi. Aslen Kütahyalı olan Danla Bilic, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürüyor. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile milyonlarca kişiye ulaşsa da ilk olarak Twitter’da dikkatleri üzerine çekti.

danla bilic

Youtube'da paylaştığı makyaj videolarında yaptığı sert eleştirileriyle fenomen oldu. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu. Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Danla Bilic, kendi makyaj markasını oluşturdu.

Davalık oldu!
Televizyon programlarında yaptığı konuşmalar ve yorumlarıyla dikkat çeken yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ile Youtuber Danla Bilic birbirine girdi. İddialara göre Danla Bilic ismiyle tanınan Neslihan Damla Akdemir, bir süre önce Youtube'da Aşkım Kapışmak için 'şeref yoksunu, karaktersiz' ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine duyan Aşkım Kapışmak ise mahkemeye gitti.

'Kalçalarını görelim' demişti
Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre kendisine hakaret ettiğini söylediği Danla Bilic'i şikayet etti. İstanbul Aile Mahkemesi'ne korunma talepli dava dilekçesi verdi. Geçtiğimiz aylar ise Neslihan Damla Akdemir hakkında kişilik analizi yapan Aşkım Kapışmak, ünlü Youtuber'a 'kalçalarını görelim' demişti. Akdemir'in de bir süre önce mide küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmişti. Öte yandan Danla Bilic'in Youtube'dan aylık 250 bin TL kazandığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.