Youtuber Duygu Özaslan'ın Neslican Tay mesajı sosyal medyayı karıştırdı! Tepki yağdı

Youtuber Duygu Özaslan'ın Neslican Tay mesajı sosyal medyayı karıştırdı! Tepki yağdı
Uzun süredir verdiği kanser mücadelesinde yenik düşerek hayatını kaybeden Neslican Tay sevenlerini kahretti. Binlerce mesajın atıldığı genç kız için bir gönderi paylaşan Youtuber Duygu Özaslan ise sosyal medyanın hedefi oldu.

Kanser gibi zor bir hastalığı 4 kez yenmesine rağmen mücadelesini sürdüren Neslican Tay tüm ülkeye umut vermişti. Hastalığını sürekli yeneceğini söyleyen ve bu durumdan kurtulmak istediğini açıklayan Neslicana Tay önceki akşam yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Neslican ile ilgili paylaşımda bulunan Duygu Özaslan tartışmalara neden oldu.
 

Sosyal medyada Neslican'ı tanıyan tanımayan on binlerce paylaşımda bulundu. Üzüntüsünü dile getirdi. Ünlü Youtuber Duygu Özaslan yaptığı paylaşımda ‘Tüm gücünün ve pozitif enerjinin seni iyileştireceğine inanmıştım. Çok üzgünüm. Son mesajını görmemişim. Cevap yazsam bile göremeyecek olman beni çok üzdü. Hepimize ilham ve neşe oldun. Artık huzurlu olmanı diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Bu mesajının ardından kendisini bir anda hedef haline getiren Özaslan'a mesaj bombardımanı yapıldı. Binlerce kişi tepki gösterdi ve genç fenomeni şov yapmakla suçladı. Ardından da yanıt geldi.

duygu özaslan neslican tay

Duygu Özaslan açıklamasında; "Umarım sevdiğiniz bir insanın son mesajını görmek zorunda kalmazsınız. Görseniz dahi bu duyguları hissetmezsiniz. Ben sadece görmediğim için pişmanlık hissettim. Cevap yazsam dahi göremeyeceği için üzüldüm. Bunun ne ego ne de düşüncesizlikle ilgili olduğunu sanmıyorum. Ne diyeyim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.