Youtuber Enes Batur kimdir? Annesi babası ne iş yapıyor

Youtuber Enes Batur kimdir? Annesi babası ne iş yapıyor
Türkiye'nin en ünlü sosyal medya fenomenlerinden biri olan Enes Batur hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Enes Batur kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? işte detaylar...

Youtube videolarıyla kamuoyuna kendini tanıtan ve milyonlarca izlenme sayısının ardından katıldığı programlar ve yaptığı açıklamaların yanısıra Mevlana videosuyla da adını duyuran Enes Batur kimdir? Fenomen isim bir de Hayal mi Gerçek mi? adındaki filmle vizyondaki yerini de aldı ve yine çok sayıda kişi tarafından izlendi. Peki Enes Batur kaç yaşında? 

Enes Batur kimdir?
Özel kuvvetlerde çalışan bir baba ve hemşire bir annenin çocuğu olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde doğdu. Arzu ve Fatih Sungurtekin'in oğludur. Enes Batur'un gerçek adı Enes Batur Sungurtekin’dir. Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur, bilgisayar mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürüyor. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. Eski sevgilisi Başak Karahan'ın da yer aldığı film, 1,5 milyon kşi tarafından izlendi. İkili, temmuz 2018'de ayrılma kararı aldı. Başak Karahan, konuk olarak katıldığı programda Enes Batur'un ayrılmak istediğini söyledi. 

Enes Batur ne kadar kazanıyor?
Enes Batur, Youtube’da kazandığı ücretle ilgili iddialara katıldığı programda yanıt verdi. CNN TÜRK'te 40 programında Buket Aydın'a konuşan YouTuber Enes Batur, Buket Aydın'ın "Sinema mı internet mi daha karlı, YouTube'dan ne kadar para kazanılıyor? Enes Batur'un aylık kazancı ne kadar?" sorusunu yanıtladı.

Batur, "Ben kazandığım parayı hiçbir yerde söylemedim, söylemem de. Çünkü şöyle bir düşüncem var; insanların benim kazandığım paraya göre nitelendirmesini istemiyorum. Çünkü ben insanları ona göre nitelendirmiyorum. Ve çoğu insan, insanların kazandığı paraya göre değer veriyor. Bunu istemiyorum, ben olduğum için Enes Batur olduğum için değer verilsin. Yaptığım işlere göre değer verilsin. Bu, bu kadar kazanıyor diye değer verilmesin. O yüzden hiçbir yerde de söylemeyeceğim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum