Zerrin Özer'in evlendikten sonra boşanmak istediği Murat Akıncı kimdir

Zerrin Özer'in evlendikten sonra boşanmak istediği Murat Akıncı kimdir
Şarkıcı Zerrin Özer 3 yıldır birlikte olduğu Murat Akıncı'dan boşanma kararı aldı. Birçok kadını dolandırdığı iddia edilen Akıncı hakkındaki detaylar merak ediliyor. Murat Akıncı kimdir ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Türkiye'nin şoke olduğu evlilikte Zerrin Özer pazar günü Murat Akıncı ile hayatını birleştirmişti. Ancak ardından aldığı haberlerle üst üste şoka uğrayan başarılı sanatçı kötü günler yaşamaya başladı ve eşinden boşanmak için dava açtı. 3 kadını dolandırdığı ve yüz binlerce lira aldığı iddia edilen Akıncı hakkında dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

Murt Akıncı kimdir?
Murat Akıncı 16 Kasım 1984 tarihinde dünyaya geldi. Güvenlik işiyle uğraşan Murat Akıncı'nın dolandırdığı kadınlara kendisini farklı isimler ve mesleklerle tanıttığı ortaya çıktı. Akıncı'ya annesinin de yardım olduğu söylentiler arasında. Murat Akınca'nın kendisini dolandırdığını ifade eden Seda Hanım, Zerrin Özer'le evlenen kişiyi Mahmut Atalay ismiyle tanıdığını söyledi. Zerrin Özer'in eşi Murat Akıncı ile ilgili bir diğer iddia ise Adnan Oktar'ın müridi olduğu. Estetikli görüntüleriyle çok tanınan 'Kedicikler'in yanı sıra bir de Adnan Oktar'ın 'Aslanlarım' dediği erkek müridleri var. 

400 bin lira aldı
Zerrin Özeri'in eşi Murat Akıncı'nın eski sevgilisi 2. Sayfa programının canlı yayınına bağlandı. Zerrin Özer ve Murat Akıncı'nın düğün fotoğraflarını gören Sema Hanım şoke eden bir iddiada bulundu. Murat AkıncI'nın kendisini dolandırdığını ifade eden Seda Hanım, şunları söyledi; Benden 1000 TL borç aldı. ‘Akşama vereceğim’ dedi, gerçekten verdi. Bu güven yaratma adımıydı. Sonra bir gün 'kardeşim için para lazım' dedi. O kadar çok para transferi oldu ki aramızda... Bu arada annesi de her fırsatta 'Çok yardımcı oldun, Allah razı olsun' diyor. Kendilerini çok zengin gösteriyorlardı. Murat ile evlilik gibi bir düşüncemiz yoktu. Kendisinin anlatamayacağım derecede büyük şeyleri var. Ben tehditleri başlayınca onu tanıdım. Türkiye'nin tanınmış mafya adamlarının yanında çalıştığı için tehditlerle bezdirmeye çalıştı. 1,5 yıl içinde benden aldığı para 400 bin TL civarında oldu. Benim bir çocuğum var, benim çocuğumu ölümle tehdit etti. Okuluna kadar her şeyi araştırmış. Tüm mesaj kayıtları mahkemede var. Nüfus kayıtlarına baktığınızda adı Murat Akıncı olarak çıkıyor. Annesiyle beraber gözümün önünde para alıp, harcamaya gittikleri gün en çok canımı acıtan.  Zerrin Özer ile fotoğrafını görünce çok sevindim. Gökte ararken, yerde buldum kendisini. 2016 yılından beri peşindeydim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.