Zeynep Alkan 2018'e sevgilisiyle girdi! O kareler Instagram'da

Zeynep Alkan 2018'e sevgilisiyle girdi! O kareler Instagram'da
Ünlü oyuncu ve yapımcı Hamdi Alkan'ın sosyal medya fenomeni kızı Zeynep Alkan, geçtiğimiz aylarda bir erkekle öpüştüğü kare ortaya çıkan İsveçli sevgilisi ve arkadaşlarıyla yeni yılın gelişini kutladı. Genç geceye dair tüm fotoğrafları Instagram'da yayınladı ve binlerce beğeni aldı. İşte detaylar...

Zaman zaman Yasmin Erbil ile karşılaştırılan ve cesur pozlarıyla Instagram'a damga vurmayı sürdüren Zeynep Alkan her anını takipçileriyle paylaşıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve onaylı bir hesabı bulunan Alkan yeni yıla sevgilisi ile giren isimlerden biriiydi.

Anton Turkalj isimli bir gençle bir süredir aşk yaşayan Zeynep Alkan, arkadaşlarının da katıldığı yemekle yeni yılın gelişini kutladı. Sevgilisiyle fotoğraf çektirmeyi ihmale etmeyen Alkan bu kareleri Instagram'da yayınladı.

zeynep alkan

zeynep alkan anton turkalj

Mesaj da yazdı
Zeynep Alkan fotoğrafların altına "Bir yılı daha geride bıraktık ve bu yeni yıla 'ailem' demekten gurur duyduğum ve çok önemsediğim bu mükemmel insanlarla giriyorum. Enerji dolu, harika bir yıl olacak hepimiz için..." notunu düştü.

zeynep alkan anton turkalj

Babası onaylamıştı.
Kızı Zeynep Alkan'ın İsveçli sevgilisinin bir erkekle öpüştüğü fotoğraflarla ilgili konuşan Hamdi Alkan, "Kızım onu tanımadan önce esprisine yapılmış bir şey. 10 numara çocuk, o mutluysa ben ne yapayım?" açıklamasını yaptı.

zeynep alkan anton turkalj

zeynep alkan anton turkalj

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.