Zeynep Alkan'ın doğum günü ne zaman? Büyük karışıklığı düzeltti!

Zeynep Alkan'ın doğum günü ne zaman? Büyük karışıklığı düzeltti!
Hamdi Alkan'ın sosyal medya fenomeni seksi kızı Zeynep Alkan, kendisi hakkında 26 Mayıs doğum günü bilgisini değiştirdi. Alkan, doğum gününün gerçek tarihini açıkladı. Peki Zeynep Alkan'ın doğum günü ne zaman? İşte detaylar..

Cesur pozlarının yanısıra samimi, renkli ve eğlenceli pozları ile de adından söz ettiren ve binlerce takipçisi bulunan Zeynep Alkan her geçen gün adını daha da fazla kişiey duyurmayı başarıyor. Gündelik yaşamından birçok kareyi paylaşan, gittiği tatillerde, yaptığı spor aktivitelerinde ve birçok alandaki anlarında müzip fotoğraflar paylaşan Alkan, takipçi sayısını da artırıyor. Güzel fenomenin bugüne kadar bilinen doğum gününün ise yanlış olduğu ortaya çıktı.
 


Google yanlış biliyor!

Google aramalarında doğum günü tarihinin 26 Mayıs göründüğünü ancak bunun yanlış olduğnu söyleyen Alkan, doğru tarihin 13 Ekim olduğunu söyledi ve böylelikle Google’da yer alan yanlış bilgiyi de düzeltmiş oldu.

zeynep alkan


Zeynep Alkan'ın doğum günü ne zaman?

Instagram hikayesinden bir açıklamada bulunan Alkan; 'Selam arkadaşlar. Doğum günümü bugün sanıyorsunuz. Çünkü Google'da öyle yazıyor. Neden bilmiyorum... Kutlayanlar çok teşekkür ederim ama doğum günüm 13 Ekim... Bilginize' notunu paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.