Ziynet Sali'den veryansın: Çok konuşanları susturmak gerekiyor

Ziynet Sali'den veryansın: Çok konuşanları susturmak gerekiyor
Ünlü şarkıcı SIla Gençoğlu'nun kendisini bir otel odasında darp ettiği iddia edilen Ziynet Sali adeta patladı. Başarılı isim “Bu konuları mahkemede konuşacağım arkadaşlar, konuşma yasağım var. Tabii çok konuşanları bir susturmak gerekiyor " dedi.

Sevgilisi Ahmet Kural tarafından şiddete uğradığını iddia ederek soluğu mahkemede alan Sıla Gençoğlu'nun Ziynet Sali'yi darp ettiği öne sürülmüştü. Bu zamana kadar suskunluğunu koruyan Ziynet Sali ilk kez konuştu.

Önceki gün Etiler’de bir alışveriş merkezinde dolaşırken görüntülenen Sali, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

“Söylemezsem Olmaz” adlı programda Sıla Gençoğlu’nun, şarkıcı Ziynet Sali’yi darp ettiği söylentileriyle ilgili Sali şöyle konuştu: “Bu konuları mahkemede konuşacağım arkadaşlar, konuşma yasağım var. Tabii çok konuşanları bir susturmak gerekiyor ama onu da yargı yoluyla halledeceğiz. Kimseyle derdim yok zaten ama sürekli ve ardı arkası kesilmeyen haksızlıklardan dolayı insanın sabrı taşıyor."

Sıla ile görüşüyoruz
"Bu kadar çirkinleşmenin âlemi yoktu, insan belli bir yere kadar iyi niyetini koruyabiliyor. Konu zaten yargıda, avukatım ilgileniyor.”

Ünlü şarkıcı, “Sıla hanımla görüşüyor musunuz” sorusuna ise “Tabii ki görüşüyorum. Hatta olaylardan sonra aradım, ‘geçmiş olsun’ dedim. Her zaman arkadaşız biz. Aynı sektördeyiz, meslektaşız” yanıtını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.