1 günde 3 saldırı birden!

1 günde 3 saldırı birden!
Siyasetin gündemi dün peşpeşe gelen saldırı haberleriyle sarsıldı. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ülkü Ocakları eski Başkanı Afşin Hatipoğlu ve Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu saldırıya uğradı. Saldırılar sonrası 3 kişi gözaltına alınırken, her üç isme yönelik saldırının da aynı kişilerce yapıldığı iddiası üzerinde duruluyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Twitter'dan, Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Yıldıray Çiçek'in de Türkgün gazetesinden hedef aldığı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ silahlı ve sopalı saldırıya uğradı.Elinden ve kafasından ciddi biçimde yaralandığı aktarılan Özdağ, hastanede tedavi altına alındı. Yaşanan bu hadise sonrası çok geçmeden yazdığı yazılarda MHP'yi eleştiren gazeteci Orhan Uğruroğlu'nun da evinin önünde saldırıya uğradığı bilgisi alındı. aldırganların 34 plakalı bir araba ile geldiği belirtilirken, Uğuroğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve Emniyet’te ifade verdiği bilgisi paylaşıldı. Öte yandan aynı gün Ülkü Ocakları eski Başkanı Afşin Hatipoğlu'nun da saldırıya uğradığı öğrenildi.

ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

Yaşanan saldırılar sonra 3 kişinin gözaltına alındığı bilgisine ulaşılırken, saldırıların aynı kişilerce yapılmış olabileceği iddiası üzerinde duruluyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu ise “Özdağ’ın evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlenmesine ilişkin açıklama yaptı. Davutoğlu, “Türkiye’nin en tanınmış siyasetçilerinden birine, FETÖ konusunda en kapsamlı siyasetçiye saldırı olmuşsa biz buna siyasi terör deriz. Ülkedeki olumlu olumsuz her gelişmeden sorumlu kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır. Kendisinden açık ve net açıklama bekliyoruz. Silahlı saldırıyla ilgili bugün açıklama bekliyoruz. Kamera kayıtları nerede? Hiçbir mazeret kabul etmiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.