10 yılda 1 tane kara lekemiz yok

10 yılda 1 tane kara lekemiz yok
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde vatandaşlara seslendi. Kara, “10 yıl hizmet ettik 10 yıl içerisinde eksik yaptık yanlış yaptık ama her şeyi ahlaklı ve namuslu bir şekilde yaptık. Bu süre içerisinde partimizin ve kendimizin yüzünü yere eğecek hiçbir davranışımız kara lekemiz yoktur” dedi.

CHP Çatalca Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarının startını veren Cem Kara, Çatalca'da şimdiye kadar başarmış oldukları işleri daha da ileriye taşımak için 5 yıl daha yetki istediğini söyledi. Kara, “10 yıl hizmet ettik 10 yıl içerisinde eksik yaptık yanlış yaptık ama her şeyi ahlaklı ve namuslu bir şekilde yaptık. Bu süre içerisinde partimizin ve kendimizin yüzünü yere eğecek hiçbir davranışımız kara lekemiz yoktur. Temiz siyaset için ahlaklı siyaset için bir 5 yıl daha sizlerden yetki istiyorum” dedi.

HALK SANDIKTA CEVABINI VERECEK
Çatalca'da gündeme gelen sahte seçmen konusuna da değinen Kara, AK Parti Belediye Başkan adayı Mesut Üner'in evinden 59 seçmen çıktığını hatırlattı. Kara, “Bugün malum kişi adını ağzıma almak istemiyorum kendi evine kendi ailesinin evine 59 seçmen taşımış. Bu kadar açık ve net bir şeye ilçe seçim kurulu kabul demektedir. Bu hiçbir ahlaka sığmaz. Bu Çatalca halkına yapılan bir ihanettir. Çatalcalı bunun cevabını sandıkta verecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.