45'lik listeye akıllı telefon

45'lik listeye akıllı telefon
Esenyurt Belediyesi, belediye meclisinin 45 üyesine yılbaşı hediyesi almak için harekete geçti. Belediye, meclis üyelerine akıllı telefon almak için perşembe günü ihale yapacak. Ortalama 6 bin ila 7 bin lira arasında fiyatı olan akıllı telefonları meclis üyelerinin kabul edip etmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

İstanbul'un Ak Partili belediyelerinden Esenyurt'ta, gündem yaratacak skandal bir gelişmenin işaret fişeği daha atıldı. Belediye, ilçede siyaset yapan 45 meclis üyesine Noel hediyesi olarak akıllı cep telefonu almaya karar verdi. Son model telefonlara ödenecek paranın kaynağı ise belediye bütçesi olarak belirlendi.

İhale perşembe günü
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun talimatıyla çıkılan 2017/560989 sayılı açık ihale, bu hafta perşembe günü yapılacak. Noel hediyesi olarak düşünülen 45 akıllı cep telefonunun, AK Partili ve CHP'li meclis üyelerine acilen dağıtılması için işi sıkı tutan belediye, sözleşmenin imzalanmasının ardından en geç 5 iş günü içiresinde telefonların teslim edilme şartını da sözleşmeye eklemeyi ihmal etmedi.

Hediye bizim de hakkımız
Damga Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre bazı belediye meclis üyeleri, araya koydukları aracı vasıtasıyla son günlerin gözdesi Apple marka Iphone – 8 telefonun özelliklerinden bahsederek, “O kadar mesai harcıyoruz, yılbaşı hediyesi bizim de hakkımız” talebiyle başkanlık makamından kendilerine akıllı cep telefonu verilmesini istedi. Talebi ileteceğini söyleyen aracı ise “Marka ve model hakkında garanti veremem ama isteğinizi ileteceğim” şeklindeki sözünün ardından konuyu ilgililere taşıdı.

esenyurt noel hediye

Yılbaşına kadar teslim edin
Bazı meclis üyelerinin talebini değerlendiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise Özel Kalem Müdürlüğü'ne verdiği talimatla, en kısa sürede ihaleye çıkılmasını, AK Partili ve CHP'li meclis üyelerine verilecek akıllı cep telefonlarının yılbaşına kadar teslim edilmesini istedi. Ortalama 6 bin ila 7 bin lira arasında fiyatı olan akıllı telefonları meclis üyelerinin kabul edip etmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netleşecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.