Adrese teslim spor salonu!

Adrese teslim spor salonu!
Esenyurt Belediyesi'nin elinden alınan spor salonları, Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü'nün ağabeyine verildi.

2019 yerel seçimleri sonrası CHP'ye geçen Esenyurt Belediyesi'nin elindeki spor salonları, Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cenk Öztekin'in ağabeyi olan Cem Öztekin'e verildi. Öztekin'in 41 tane okulun sahibi olduğu da öğrenilirken belediyeden yapılan açıklamada; “İlçe Müdürü makamını kullanarak ağabeyine menfaat sağlamış, usulsüz bir iş yaptırmıştır” denildi


Esenyurt Belediyesi'nin 2019'daki yerel seçimler sonrası CHP'ye geçmesiyle birlikte, belediyenin elindeki spor salonları Kaymakamlık tarafından alınmış ve belediye ile kaymakamlık arasında yasal bir süreç başlamıştı. Söz konusu spor salonlarıyla ilgili bugün ise yeni bir bilgiye ulaşıldı. Bahsi geçen spor salonlarının Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cenk Öztekin'in ağabeyi Cem Öztekin'e verildiği ortaya çıktı. Öztekin'in Esenyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Hacı'nın arkadaşı olduğu da öğrenilirken bu durum “adrese teslim ihale” deyimini akıllara getirdi. 41 tane okulun sahibi olduğu öğrenilen Cem Öztekin'in Esenyurt'ta kendisine verilen spor salonlarını ise Esenyurt'taki spor kulüplerine kapattığı ortaya çıktı. Esenyurt Belediyesi konu ile ilgili açıklama yaptı.


4 TANE OKULUN SPOR SALONU ÖZTEKİN'E VERİLDİ

Yaşanan gelişmelere istinaden açıklama yapan Esenyurt Belediyesi ise ortada büyük bir adam kayırmacılık ve usulsüzlük olduğunu belirtti. Açıklamada, “Okul spor salonlarımız ilçemizde faaliyet bile göstermeyen Gaizosmanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cenk Öztekin'in ağabeyi Cem Öztekin'e verilmiştir. Uzun yıllar ilçemizde başarıyla hizmet veren 10 yıldan fazladır ilçemize dereceler kazandıran, milli sporcular yetiştiren kulüplerimize ise okul spor salonlarının kapısı kapatılmıştır. İlçe Müdürü kendi makamını kullanarak ağabeyine menfaat sağlamış ve usulsüz bir iş yaptırmıştır” denildi. Yine belediyeden yapılan açıklamaya göre Öztekin'e; Esenkent Atatürk Ortaokulu, Borusan Asım Kocabıyık Meslek Lisesi, Zübeyde Hanım İlkokulu ve Ahmet Keleşoğlu İlkokulu'nun spor salonları verildi.


Mehmet Mert

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.