Ağabeyimin ismi okula verilsin!

Ağabeyimin ismi okula verilsin!
Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu Müdürü Yücel Akkaş koranavirüse yenik düştü. Akkaş'ın kardeşi Güntay Akkaş taziyelerini iletenlere teşekkür ederek, "Allah razı olsun sizlerden. Abimin görev yaptığı okula ismin verilmesi için desteğinizi bekliyoruz" talebinde bulundu.

Evli ve iki çocuk babası, Ardahan kökenli olan 50 yaşındaki Yücel Akkaş yaşamını eğitime adamış, Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunu, genç, dinamik, sigara bile içmeyen sağlıklı bir bünyeye sahipti. Kovit testi pozitif çıkmasına rağmen son derece rahat bir tedavi geçirirken son üç günde virüsün belirtileri ağırlaştı, Akkaş yoğun bakıma kaldırıldı. Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Yaşam Derneği Başkanı Temel Altuntaş, Dernek Genel Sekreteri olan Yücel Akkaş'ı "Güzel insan, bölgemizde yüz akımız olan, başarılı, her çocuğa evladı gibi bakan, özverili, fedakar bir eğitimci, görev yaptığı her okula çağ atlatan iyi bir müdür idi" şeklinde tanımlarken, "Çok büyük bir acı. Derin bir hüzün. Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun. Güzel anılarla ama yaşaran gözlerle hatırlayacağız kendisini. Rabbim mekanını cennet eylesin. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Ruhu şad olsun" açıklamasını yaptı.

Maalesef aşı olamadık

Koronavirüse yenik düşen Akkaş'ın 27 Nisan tarihinde sosyal medya hesabından, "Kıymetli dostlar her gün yaklaşık 50-60 bin hasta sayısı olan ülkemizde maalesef aşı olamayan biz ortaokul idareci ve öğretmenleri için beklenen sonuç: Ben ve tüm ailem Covit 19 hastalığına teslim olduk. Allah şifa versin dua bekleriz. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere kendinize ve ailenize dikkat edin" açıklamasını yapması dikkat çekti. Yücel Akkaş'ın kardeşi Güntay Akkaş da taziyelerini iletenlere teşekkür ederek, "Allah razı olsun sizlerden. Abimin görev yaptığı okula ismin verilmesi için desteğinizi bekliyoruz" talebinde bulundu.

yücel akkaş

Yücel Akkaş kimdir?

1970'te Ardahan'ın Göle ilçesinde dünyaya geldi. 2 kız ve 1 erkek çocuk babası olan Akkaş, ilk öğrenimini Pendik Şıhlıköy İlkokulu'nda, ortaokul ve lise eğitimini Bahçelievler Kocasinan Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi'nden mezun oldu. Erzurum'un Şenkaya ilçesine müdür yetkili öğretmen olarak atandı. Daha sonra birçok okulda görev yapan Akkaş en son Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu'nun müdürlüğünü yapıyordu.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.