Ahlaki bir rekabet istiyoruz!

Ahlaki bir rekabet istiyoruz!
Seçimlere bir hafta kala CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, ahlaki bir rekabet istediklerini belirtti. Seçim kampanyasında titiz bir dil kullanmaya dikkat ettiklerini belirten Özer, “Vatandaşa her koşulda doğruları anlatmak esastır” diye konuştu

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer Seçim Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Seçim kampanyasında titiz bir dil kullanmaya dikkat ettiklerini belirten Özer, “Tabiidir ki bizde ilçemizdeki siyas rekabetin, yine Beylikdüzü ahlakı ve kültürüne uygun, siyasi rakiplerin birbirine çamur atmadığı, gidilen site toplantılarında ve diğer buluşmalarda aslı astarı olmayan ifadelerin, yalan yanlış beyanların kullanılmadığı, afiş ve pankartların kullanım alanlarının yasa ve kanunla belirlenen alanlarla sınırlı değerlendirildiği, siyasi kampanyaların temeline yukarıda sayılan beyan ve ifadelerin oturtulmadığı ve bu asılsız beyanlara Beylikdüzü halkının yüksek iyi niyetinin ortak edilmediği şekilde yürütülmesini dilerdik” dedi.

Halkı yanlış yönlendiriyor
Tertemiz bir kampanya yürüttüklerini yineleyen Özer, “Ancak izlediğimiz ve gördüğümüz birkaç hususta, gerek kullanılan materyallerin içeriği, gerek materyallerin kullanım alanları hakkında açıklama yapmamız ve yüksek iyi niyete sahip halkımızı gerçeklerle aydınlatma zaruretimiz doğmuştur. Bu meyanda ilk konumuz Barış Mahallesi'nde bulunan ve yoğun kar yağışı sebebiyle yıkılan pazar alanı hakkında yürütülen algı çalışması. Siyasi rakibimiz, astığı afişlerde 'yıktırılan beylik pazarı' ifadesini kullanıyor. Halkı yanlış yönlendiriyor” diye konuştu.

Bu tarz siyaset geride kaldı
Bu tarz siyasi metodlar, yani manipülasyon, sahte haber ve kışkırtmaların Goebbles'le birlikte tarihte yerini aldığını ifade eden Özer, “Ne Beylikdüzü halkı ne de CHP ailesinin hiçbir ferdi bu ifadeleri dikkate almaz. Konuyu daha fazla uzatmadan sayın adayı halka gerçeği söylemeye davet ediyorum. Arzu ettikleri takdirde her ortamda ve her şekilde kendileri ile bu konuyu canlı olarak tartışmaya belge ve evrakları kendilerine sunmaya ve canlı canlı anlatmaya da hazırım. Ancak bu konuda da şikayetçi olamayacaklarından emin olduğum gibi tartışmak adına karşıma çıkamayacaklarından eminim” şeklinde konuştu.

Teknik raporu gösterdi
“Biz siyaseti insan için yaparız. O zaman yapılan iş değer kazanır” diyen CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Beylikdüzü Kültür Merkezi hakkında yapılan eleştirilere de cevap verdi. Özer, “Geçmiş dönemde 7 kere açılışı yapılan adı kültür merkezi olan ama kendisi AVM bozması yapının fiziki durumunu, neden bugün ki haline getirmeye gerek var anlatayım. Bir üniversiteden alınan teknik değerlendirme raporuna göre taşıyıcı elemanları yetersiz olan, herhangi bir depremde yıkılma riski bulunan kültür merkezi, neredeyse yeniden yapıldı” ifadelerini kullandı.

Elinizden tutan mı oldu? 
Yaşam Vadisi hakkında da değerlendirmede bulunan CHP İlçe Başkanı Özer, “Şimdi Beylikdüzü halkı gördüğüne mi inanacak, vicdanına mı inanacak size mi?” diye sordu. AK Parti adayının metro ve deniz ulaşımı vaatlerini de eleştiren Özer, “25 sene İstanbul'u 17 sene genel iktidarı yönettiniz, İstanbul adayınız ulaştırma bakanı idi, elinizden tutan mı oldu? Yapmayın diyen mi oldu? Evet metro da deniz otobüsü de gelecek, Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda ilk önce buraya gelecek. Aslında beyan doğru ama kimin yapacağını ıskalamışlar. Biz yapacağiz biz” serzenizinde bulundu.

Halk her şeyin farkında
Halkın değişimi gördüğünü ve her şeyin farkında olduğunu ifade eden Özer, “İşi ehline Mehmet Murat Çalık'e verecekler. Biz onlara her zaman olduğu gibi çok güveniyoruz. Mehmet Murat Çalık herkesin belediye başkanı olacak. Emin olun seçimi kazanınca ilk ben yanına gidecek ve rozetini cebine koymasını söyleyeceğim söylüyorum. Bizim dilimiz bu hizmet anlayışımız bu. Rakip adaya serzenişlerimi ilettim, umarım dikkate alır, alması siyasi hayatında kendisine katkı sağlar. Vatandaşa her koşulda doğruları anlatmak esastır” diye konuştu. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.