Ambulans içinde hasta varken haczedildi!

Ambulans içinde hasta varken haczedildi!
Esenyurt'ta eşine az rastlanacak bir haciz olayı yaşandı. Esenyurt Belediyesi'ne ait hasta nakil aracı diyaliz hastası bir kişiyi, Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne götürdüğü sırada D-100 Karayolu üzerinde trafikte durduruldu. Araç borçlar nedeni ile haczedildi. Haczedilen araç, yediemin otoparkına çekildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Esenyurt Belediyesi, geçmiş dönemden kalan borçlar nedeniyle haciz krizi yaşıyor. Belediyeye ait hasta nakil aracı, önceki gün saat 11.00 sıralarında diyaliz hastası bir kişiyi, Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne götürdüğü sırada D-100 Karayolu üzerinde trafikte durduruldu. Yapılan kontrollerde belediyenin geçmiş dönemden bir müteahhite olan borçlarından dolayı araca haciz konulduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, aracın hastaneye kadar gitmesine izin verdi. Aracı takip eden polis ekipleri, içindeki vatandaş indikten sonra hastane bahçesinde el koyma işlemine başladı.

BÜYÜKÇEKMECE'DE BİR OTOPARKA ÇEKİLDİ

Belediyeye ait hasta nakil aracı trafikten men edildi. Araç Büyükçekmece'de bulunan bir yediemin otoparkına kaldırıldı. Belediyeden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Belediyeye yakın kaynaklar ise polisin bugüne kadar hiçbir ambulansı durdurmadığını, belediyeye ait aracın kontrolünün kasıtlı olduğunu savundu. 2020 yılının mart ayında da Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt‘un kullandığı, piyasa değeri 180-200 bin lira arasında değişen 2006 model makam aracına da geçmiş dönemden kalan borçlar nedeniyle haciz gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.