Ameliyat oldu tedavi olamıyor!

Ameliyat oldu tedavi olamıyor!
Silivri Selimpaşa'da yaşayan Mehmet Ali Polat, iflamatuar bağırsak hastası. 3 yıl önce ameliyat edilen ve bağırsakları dışarıya alınan Polat, daha sonra imkansızlıklar nedeniyle tedavisini devam ettiremedi. Yardım bekleyen Polat, "Böyle devam ederse hastalığıma yenik düşeceğiğm" diye konuştu

Mehmet Ali Polat, genç yaşta iflamatuar bağırsak hastalığına yakalandı. Cerrahpaşa'da tedavi gören Polat, doktoru tarafından Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Burada ameliyat olan Polat'ın bağırsaklarını dışarıya aldılar. Fakat tam bu sırada Polat'ın çalıştığı şirket iflas etti. İflasın ardından işsiz kalan Polat'ın tedavisi yarım kaldı. En son 9 ay önce babasını kaybeden Polat, üvey annesiyle de sorun yaşayınca evini terk edip ablasının yanına yerleşti. Yardımseverlere seslenen Polat, "Çok zor durumdayım. Böyle devam ederse bu hastalığa yenik düşeceğim" diye feryat etti.

ACİL MEDİKAL ÜRÜNLERİMİ TEMİN EDEMİYORUM
3 yıldan beri bağırsağı dışarda yaşadığı için iş bulmakta da zorlandığını ifade eden Mehmet Ali Polat, "3 yıl önce benim için talihsiz günler başladı. Önce işimi kaybettim. Sonrasında aciliyet gerektiren tedavim yarım kaldı. Özelliklede ihtiyacım olan medikal ürünleri temin edemiyorum. Çünkü imkanım yok. Çalışmak istiyorum ama torbamı gören beni işe almıyor. Benim için en önemlisi tedevimin devam etmesi. Cerrahpaşa'da tedavi olmam gerekiyor. Ameliyatım ise Acıbadem'de yapılacak. Litfen bana yardım edin. Tedavi olmak istiyorum" diye yalvardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.