Ankara karıştı

Ankara karıştı
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın Büyükçekmece'den aday olacağı yönündeki iddiaların ardından, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir aday adaylarından İlker Gürbüz ve Recep Erol'u Ankara'ya çağırdı. Gürbüz ve Erol'un önümüzdeki günlerde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşeceği öğrenildi

Yerel seçimler yaklaştıkça ilçe belediye başkan adayları da netleşmeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın Büyükçekmece'den aday gösterileceği yönündeki iddiaların ardından, AK Parti aday adaylarından İlker Gürbüz ve Recep Erol'un Ankara'ya çağırıldığı belirtildi. Gürbüz ve Erol'u Ankara'ya çağıran ve bir görüşme gerçekleştiren Teşkilatlanmadan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, her iki isimden de Byükçekmece hakkında bilgi aldı. Yapılan görüşmede herhangi birinin aday olması halinde Gürbüz ve Erol'un birbirlerini destekleyeceklerini deklare ettiği iddia edildi.

Erdoğan ile görüşecekler
Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayları İlker Gürbüz ve Recep Erol'un önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir aracılığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la da görüşecekleri bilgisi edinildi. Kandemir ile yapılan görüşmede Büyükçekmece'de yerel seçimin kazanılması için bütün detaylar masaya yatırılırken, Gürbüz ve Erol tarafından birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Av. Celal Babayiğit, Muhammet Alpaslan, Hasan Zehir, Hatice Bozdağ ve Olcay Kaan gibi isimler de AK Parti'den Büyükçekmece Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.