Avcılar'ın gündemi deprem! Kentsel dönüşüm parası olana var... Parası olmayan ne yapsın?

Avcılar'ın gündemi deprem! Kentsel dönüşüm parası olana var... Parası olmayan ne yapsın?
İstanbul'un birinci derece deprem bölgesi arasında gösterilen Avcılar'da vatandaşların da birinci gündemi deprem. Sosyal medya hesaplarından Avcılar Belediyesi'ne çağrıda bulunan vatandaşlar, kentsel dönüşümden sadece parası olanın faydalanabildiğini söyleyerek, “Peki parası olmayan ne yapacak?” diye sordu

Avcılar'ın birinci sırada yer alan deprem gündeminin ana konularından birisi de ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan vatandaşların büyük bir kısmı kentsel dönüşüm konusunda Avcılar Belediyesi'nin çalışmalarını olumlu bulduğu yönünde görüş bildirse de bir kısmı ise kentsel dönüşümde eksiklikler olduğu yönünde paylaşımlarda bulundu. Twitter hesabından Belediye Başkanı Turan Hançerli'ye çağrı yapan bir vatandaş, “Kentsel dönüşümden parası olan faydalanıyor. Peki parası olmayan ne yapacak? Biz bu konuda çaresisiz ve yardım bekliyoruz” dedi.


BELEDİYENİN KATKISI NE BİLMİYORUM

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarında belediyenin bir katkısı olmadığını söyleyen bazı vatandaşlar ise “İnsanlar kendi ceplerinden verdikleri paralarla oturdukları apartmanları yıkıp yeniden yaptırıyor. Belediyeden kimsenin bir kuruş katkı alabildiği yok” yorumunda bulundu. Belediyenin kentsel dönüşüm çalışmaları adı altında yaptığı paylaşımları eleştiren bir başka vatandaş ise “Belediyenin kentsel dönüşümde bir kuruşluk katkısı olmadığı halde; kentsel dönüşüm başarısı olarak evlerimizin enkazı üzerinde hatıra fotoğrafları çektirmeleri utanç vericidir! Yıkılan bizlerin yuvaları, her kuruşu alınterimizle kazanılmış, yılların birikimidir” ifadelerini kullandı.
 

avcılar deprem turan hançerli

avcılar deprem turan hançerli


avcılar deprem turan hançerli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.