Bahçelievler'de milyon liralık soygun! Esenyurt'a kaçtılar

Bahçelievler'de milyon liralık soygun! Esenyurt'a kaçtılar
Kuyumcukent’ten çıkan kurye aracını gün ortasında durduran gaspçılar 1 milyon 200 bin lirayı aldıktan sonra, polis ekiplerine ateş ederek kaçtı. Şüpheliler Esenyurt’ta araçlarını terk etti. Polis ekipleri bütün güvenlik kameralarını incelemeye aldı

İstanbul polisini harekete geçiren olay, Bahçelievler Kuyumcukent kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Kuyumcukent’ten çıkan bir kurye aracını şüpheliler takibe aldı. Kısa süreli takibin ardından şüpheliler kurye aracının önünü kesti. Silahla tehdit ettikleri kuryeleri etkisiz hale getiren gaspçılar araçta bulunan 1 milyon 200 bin lirayı gasp etti. Gaspçılardan biri motosiklete binerken diğer gaspçılar ise araçla kaçmaya başladı. 

Polis ekiplerine ateş açtı
Lüks araçlarıyla D-100 karayoluna çıkan gaspçılar yol kontrolü yapan polis ekiplerine de ateş açması üzerine polis alarma geçti. Yolların kapatılması üzerine gaspçılar Esenyurt civarında araçlarını bırakarak kaçmaya başladı. Gasp anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

An be an kaydedildi
Gasp anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, polisin şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında ekipler çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken olayla bağlantısı olabilecek kişileri de soruşturmaya devam ediyor.

Aracı otoparka bıraktılar
Bahçelievler Yenibosna'dan yaklaşık 1 milyon 200 bin liralık silahlı gasp gerçekleştiren şahıslar, E-5 Büyükçekmece istikametine kaçarken yol kontrolü yapan polislere takıldı. Gaspçılar, aracı Haramidere'deki ünlü bir restoranın otoparkına bırakıp yaya olarak 
kaçmak zorunda kaldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.