Bakırköy halkı öfkeli: Bülent Kerimoğlu'nu istemiyoruz!

Bakırköy halkı öfkeli: Bülent Kerimoğlu'nu istemiyoruz!
Halk TV'de programa katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköylü vatandaşların Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na ilişkin protestosuyla karşılaştı. “Kerimoğlu’nu istemiyoruz” diye seslenen vatandaşlar, Kerimoğlu’na da “İstifa et” diye seslendi

Halk TV'deki Suat Toktaş ile Liderler Özel programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, program öncesi bir grup Bakırköylü tarafından Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na tepkilerini dile getirmek için protesto edildi. Halk TV'ye, tepki gösteren vatandaşlar, "Halkın kanalı, bak biz halkız. Bizim haberimizi yapsana" diye seslendi. Kerimoğlu'nun, 3 aydır grev yapan işçilerin sigorta ve SGK primlerini ödemediğini söyleyen vatandaşlar, “Şimdi Belediye İş Sendikası ile anlaşıp, grevi bitirdiler. Ama biz istediğimiz alamadık. Bunca zaman boşa mı bekledik” ifadelerini kullandı.


KAFTANCIOĞLU: SORUN VARSA ÇÖZERİZ

Vatandaşların tepkisi üzerine CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve Bülent Kerimoğlu toplanan kalabalığın yanına inerek şikayetlerinin ne olduğunu sordu.
Öncesinde de defalarca Bülent Kerimoğlu ile ilgili şikayetlerini bizzat Kaftancıoğlu'nun kendisine ilettiğini söyleyen vatandaşlar "Sizler Bakırköy ellerinize başka partiye mi vermek istiyorsunuz? Amacınız ne?" diyerek tepki gösterdi. Şikayetlerin sebebinin ne olduğunu tam olarak bilmediğini söyleyen Kaftancıoğlu, vatandaşlardan oluşacak 3 kişilik bir ekiple görüşmek istediğini Kılıçdaroğlu'na kalmadan kendisini de müdahale edebileceği konular varsa eğer, bunları düzelteceğinden kimsenin şüphesi olmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.